Απόψεις Θέμα Χαλκιδικής

Πρώτο θέμα Χαλκιδική

Μ. Βοριδης από τον Πολύγυρο: Έχω άλλη άποψη για το νομοσχέδιο με τους ομοφυλόφιλους…

Το παρόν στην κοπή της Πίτας της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Πολύγυρο, έδωσε ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης που ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση αυτή. Τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χαλκιδικής Γιάννης Αρζουμανίδης. Αρκετός ήταν ο κόσμος που έδωσε το παρόν, στελέχη της βάσης και φίλοι του Κόμματος. Ο κος Βορίδης έκανε ειδική αναφορά στο ζήτημα που απασχολεί όλους, αναφορικά με το νομοσχέδιο με τους ομοφυλόφιλους που κατέβασε η Κυβέρνηση, Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά έχει ο ίδιος άλλη άποψη την οποία έχει καταθέσει. Φαίνεται λοιπόν πως κρατά την αρνητική του στάση και θα επιμείνει μέχρι τέλους, ακόμη και αν χρειαστεί να παραιτηθεί. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν στηρίζει την Κυβέρνηση καθώς τόνισε ότι από το 2019 μέχρι σήμερα έγιναν άλματα από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ενώ υπερθεμάτισε υπέρ του Πρωθυπουργού τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν πολιτικό ιδιαίτερα ικανό ο οποίος έχει πολλά ακόμη να προσφέρει.

Στην πορεία της χώρας τα τελευταία χρόνια και το ρόλο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας σε αυτήν, αναφέρθηκε από τον Πολύγυρο ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Χαλκιδικής του κυβερνώντος κόμματος.

Όπως σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, “η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη δεξιά παράταξη των ιδεών, του Έθνους και της ελευθερίας. Η Ελλάδα, από μια χώρα καθηλωμένη για δεκαετίες σε ιδεολογικές εμμονές, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια περιφερειακή δύναμη σταθερότητας και αξιοπιστίας που μπορεί να κάνει τους Έλληνες περήφανους. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε, ενωμένοι, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη”, υπογραμμίζει κλείνοντας ο Μ. Βορίδης.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννης Αρζουμανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ευχαριστώ θερμά τον υπουργό επικρατείας Μάκης Βορίδης που έπειτα από πρόσκληση της Νέα Δημοκρατία ΔΕΕΠ Χαλκιδικής μας έκανε την τιμή και επισκέφτηκε το νομό μας στην ετήσια κοπή πίτας το περασμένο Σάββατο. Σημαίνει πολλά για εμάς εδώ στη Χαλκιδική. Ευχαριστούμε υπουργέ !

Ο Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Χαλκιδικής και Υποψήφιος Βουλευτής στις τελευταίες εκλογές, δήλωσε τα ακόλουθα:

Παραβρέθηκα στην εκδήλωση της ετήσιας κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Ε.Ε.Π. Χαλκιδικής με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Μάκη Βορίδη και παρουσία Αυτοδιοικητικών, Πολιτευτών και φίλων της ΝΔ.

Ακούσαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα από τον Υπουργό, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών. Οι μεταρρυθμιστικές πολιτικές της κυβέρνησης σύμφωνα με τον πολιτικό οδικό χάρτη, έχουν στόχο την ενίσχυση της υγείας και της παιδείας, τη Δικαιοσύνη και την αποκατάσταση της ασφάλειας ενώ στην πρώτη γραμμή βρίσκεται η αντιμετώπιση του μεγαλύτερου προβλήματος για τους πολίτες, της ακρίβειας. Βέβαια, δεν έλειψαν οι συζητήσεις για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου και το στόχο της ΝΔ για καθαρή νίκη.

#μαζισυνεχιζουμεμπροστα #grigoristasios

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.