21 Απριλίου, 2024
Θέμα Χαλκιδικής Πολιτική & Οικονομία Χαλκιδική

Δήμος Πολυγύρου Σάρωσε στις Δημοτικές εκλογές η Νικολέτα Διαμαντουλάκη!!! Εξελέγη στην δεύτερη θέση με το ψηφοδέλτιο του Γ. Εμμανουήλ

Νέα γυναικεία εκπροσώπηση για τον Δήμο Πολυγύρου με την γνωστή φοροτεχνικό που διατηρεί λογιστικό γραφείο στον Πολύγυρο, Νικολέτα Διαμαντουλάκη, να εκλέγεται στην δεύτερη θέση με το ψηφοδέλτιο του νέου Δημάρχου Πολυγύρου Γιώργου Εμμανουήλ. Πρόκειται για μια συνεπή και ικανή επαγγελματία που δραστηριοποιείται και έχει φτιάξει την οικογένεια της στην Πρωτεύουσα της Χαλκιδικής. Σπούδασε Οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ασκεί το επάγγελμα της λογίστριας.

Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Λογιστών Χαλκιδικής και στηρίζει προσπάθειες και δράσεις Συλλόγων της περιοχής.

Παράλληλα συμμετέχει σε ομάδες αυτογνωσίας και είναι κάτοχος πτυχίου Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP). Η συνεχής αυτοβελτίωση και η συμμετοχή της στα κοινά αποτελεί γι’ αυτήν τρόπο ζωής.

Είναι παντρεμένη με τον οδοντίατρο Γεώργιο Χαριτάκη και έχουν δύο κόρες. Είναι σίγουρα ότι στην νέα τάξη πραγμάτων στον Δήμο Πολυγύρου η ίδια θα δώσει την μάχη στην πρώτη γραμμή για την πραγματική αλλαγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.