22 Φεβρουαρίου, 2024
Top News Χαλκιδική

Γιάννης Μπρατάκος: Εκτός «γαλάζιων» ψηφοδελτίων οι νυν αντιπεριφερειάρχες

Η δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ έχει ιδιαίτερη σημασία για το νομό Χαλκιδικής, καθώς ο Γιάννης Γιώργος είχε εκφράσει την επιθυμία του για ένταξη«γαλάζιο» ψηφοδέλτιο

Την αποκάλυψη ότι δεν πρόκειται να συμπεριληφθούν στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια νυν αντιπεριφερειάρχες, έκανε ο Γιάννης Μπρατάκος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News.

«Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, εκτός από ψηφοδέλτιο νίκης να είναι και ψηφοδέλτιο ανανέωσης, εμπειρίας, αξιοκρατίας και ηθικής ακεραιότητας. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τους. Με αυξημένη προσοχή και ελέγχους, ώστε να συμμετάσχουν μόνο άμεμπτα πρόσωπα. Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ επιδιώκουμε να έχουν, μαζί με τα έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη μας, νέα και φρέσκα πρόσωπα που προέρχονται από την κοινωνία και μιλούν στην κοινωνία.

Σχετικά με τα αυτοδιοικητικά στελέχη, μπορώ να σας πω ότι δεν πρόκειται να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια μας νυν αντιπεριφερειάρχες. Η αυτοδιοίκηση έχει τη δική της μεγάλη σημασία. Την εμπιστευόμαστε, την εκτιμούμε και τη στηρίζουμε. Γι’ αυτό δεν θέλουμε να συνεχιστεί η λανθασμένη αντίληψη, η οποία θέλει την αυτοδιοίκηση όχι να είναι αυτοσκοπός, αλλά ένα απλό σκαλοπάτι για την είσοδο στη Βουλή», είπε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Η παραπάνω δήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία για το νομό Χαλκιδικής, διότι ακούγεται έντονα για το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο το όνομα του νυν Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργο Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, καθώς ο Γιάννης Μπρατάκος έβαλε τέλος σε αυτό το σενάριο. Θυμίζουμε πως ο ίδιος μέσω συνεντεύξεων του πάντα δηλώνει ανοιχτά την πρόθεση του για συμμετοχή στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Χαλκιδικής. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα καθώς η πόρτα της ΝΔ φαίνεται να κλείνει οριστικά και αμετάκλητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.