Μεγάλο Χτύπημα στα Ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη: Κοκαΐνη και Κάνναβη Κατασχέθηκαν – Δύο Συλλήψεις
Σε μια συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αρχές πέτυχαν τη σύλληψη δύο αλλοδαπών ανδρών στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στην πώληση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες, 31 Οκτωβρίου 2025, το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών.
Η Επιχείρηση και τα Κατασχεθέντα
Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν κατά τη στιγμή της πώλησης ναρκωτικών, γεγονός που οδήγησε στην άμεση σύλληψή τους και στην κατάσχεση σημαντικών ποσοτήτων ουσιών:
- Κοκαΐνη: Κατασχέθηκε ποσότητα βάρους 507 γραμμαρίων.
- Ακατέργαστη Κάνναβη: Κατασχέθηκε ποσότητα βάρους 1.050 γραμμαρίων (1 κιλό και 50 γραμμάρια).
Οικονομικό Όφελος και Λοιπά Κατασχεθέντα
Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αναμενόταν να αποκομίσουν οι διακινητές από την πώληση των συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών εκτιμάται στα 20.000 ευρώ.
Επιπλέον των ναρκωτικών, κατασχέθηκαν:
- Ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση.
- Τρία (3) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Η Δικαστική Διαδικασία
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για πώληση και διακίνηση ναρκωτικών. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.




