Δήμος Πολυγύρου: Άμεση Αποκατάσταση Βλάβης στον Αγωγό Ύδρευσης του Δασαρχείου
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ – Στην πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης στην άνω πλευρά του Πολυγύρου προχώρησαν τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής σε κεντρικό αγωγό της περιοχής του Δασαρχείου.
Η βλάβη, η οποία είχε προκαλέσει σημαντικές δυσλειτουργίες στο δίκτυο ύδρευσης, κινητοποίησε άμεσα τις υπηρεσίες του Δήμου. Τα συνεργεία εργάστηκαν εντατικά επί σειρά ωρών κάτω από πιεστικές συνθήκες, προκειμένου να περιοριστεί η ταλαιπωρία των κατοίκων και να επανέλθει η ροή του νερού στο συντομότερο δυνατό χρόνο.
Με τη συντονισμένη προσπάθεια των εργαζομένων, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε πλήρως και το δίκτυο τέθηκε ξανά σε κανονική λειτουργία, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη υδροδότηση της ευρύτερης περιοχής.

Δήλωση Αντιδημάρχου
Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Βασίλης Φαρδογιάννης, εξήρε την προσπάθεια των εργαζομένων, σημειώνοντας:
«Ευχαριστώ από καρδιάς τους εργαζόμενους που για ακόμη μία φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα και να αποκατασταθεί η ομαλή υδροδότηση των κατοίκων».
Η παρέμβαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των διαρκών προσπαθειών του Δήμου Πολυγύρου για τη συντήρηση των υποδομών και την άμεση επίλυση των προβλημάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών.





