27 Φεβρουαρίου, 2026
Top News Χαλκιδική

Στο πλευρό των Πυροσβεστών του Πολυγύρου η Ένωση Κεντρικής Μακεδονίας: Ενημέρωση και καταγραφή προβλημάτων

Στο πλαίσιο του προγράμματος τακτικών επαφών και ενημέρωσης, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Η συνάντηση είχε ως κεντρικό στόχο την άμεση επικοινωνία με τους συναδέλφους που υπηρετούν στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης:

  • Ενημέρωση: Αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
  • Διάλογος: Το προσωπικό είχε την ευκαιρία να θέσει ερωτήματα και να συζητήσει τις καθημερινές προκλήσεις της υπηρεσίας.
  • Καταγραφή: Καταγράφηκαν αναλυτικά τα προβλήματα των στελεχών, ώστε να αποτελέσουν τη βάση για μελλοντικές διεκδικήσεις και παρεμβάσεις της Ένωσης.

Η Ένωση Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για διαρκή παρουσία σε όλες τις υπηρεσίες της δικαιοδοσίας της, διασφαλίζοντας ότι η φωνή κάθε συναδέλφου ακούγεται και μεταφέρεται στα αρμόδια όργανα.

πυ1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *