Top News Χαλκιδική

«Βόλτα στην Οδό Ονείρων»: Ένα Μουσικό Ταξίδι στον Κόσμο του Μάνου Χατζιδάκι από τον Δήμο Πολυγύρου

Ο Δήμος Πολυγύρου μας προσκαλεί σε μια μαγική περιπλάνηση στις μελωδίες και την ποίηση του Μάνου Χατζιδάκι. Η εκδήλωση με τίτλο «Βόλτα στην Οδό Ονείρων» αποτελεί έναν φόρο τιμής στον κορυφαίο δημιουργό, αναδεικνύοντας τη διαχρονική ευαισθησία και το ήθος που διαποτίζουν το έργο του.

Η Σύμπραξη της Τέχνης και της Εκπαίδευσης

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική συνάντηση όπου η τοπική κοινωνία και η μαθητική κοινότητα γίνονται ένα. Στη σκηνή θα βρεθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Ορμύλιας, πλαισιωμένοι από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορμύλιας και την ομάδα «Θ… όπως Θέατρο», υπό την καθοδήγηση της Φαίδρας Παπουτσή.

Μέσα από εμβληματικά τραγούδια και αφηγήσεις, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βιώσει ξανά τη δύναμη της τέχνης που συγκινεί και ενώνει γενιές.

Οι Συντελεστές της Βραδιάς

Η μουσική επιμέλεια ανήκει στους Δημήτρη και Ανδρέα Τσικούρη, την Έφη Ψωμαδέλη και τον Λουκιανό Κελλίδη (Διευθυντή του Γυμνασίου Ορμύλιας). Το κείμενο και την παρουσίαση της εκδήλωσης υπογράφουν η φιλόλογος Μαρία Καραμπατάκη και ο υπεύθυνος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ορμύλιας, Βασίλης Γκαρλής.

Πρόγραμμα Παραστάσεων

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί σε δύο σταθμούς, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους του Δήμου να την παρακολουθήσουν:

Ορμύλια: Παρασκευή 3 Απριλίου 2026 (20:00) στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Πολύγυρος: Παρασκευή 17 Απριλίου 2026 (20:00) στο Δημοτικό Θέατρο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε μια βραδιά γεμάτη όνειρο και μουσική!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *