Top News Χαλκιδική

Στην κυκλοφορία και πάλι ο παλιός δρόμος Ορμύλιας – Κελίου μετά τις εργασίες αποκατάστασης

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ – Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στον παλαιό οδικό άξονα που συνδέει την Ορμύλια με το Κελί, καθώς ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις από τα συνεργεία του Δήμου Πολυγύρου.
Ο δρόμος είχε παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα προσβασιμότητας το προηγούμενο διάστημα, όταν το μικρό γεφύρι της περιοχής υπέστη ζημιές λόγω των έντονων και παρατεταμένων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την κεντρική Χαλκιδική τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Η παρέμβαση του Δήμου ήταν άμεση, με τα τεχνικά κλιμάκια να εργάζονται εντατικά για την επιδιόρθωση των βλαβών, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των κατοίκων και των διερχόμενων οδηγών. Από σήμερα, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά και χωρίς προβλήματα.
Η δημοτική αρχή ευχαριστεί τους πολίτες για την υπομονή τους κατά τη διάρκεια των εργασιών και παραμένει σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν νέων προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από την κακοκαιρία.

γεφ2 γεφ3 γεφ4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *