Δρόμοι Πολιτισμού 2025 – Cultural Roads
Η «Έκθεση Παιδικών Συναισθημάτων» ανοίγει τις πόρτες της στον Δήμο Κασσάνδρας
Ο Δήμος Κασσάνδρας παρουσιάζει μια μοναδική έκθεση, την «Έκθεση Παιδικών Συναισθημάτων», στο πλαίσιο του προγράμματος «Δρόμοι Πολιτισμού 2025». Η έκθεση περιλαμβάνει έργα μαθητών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και του Τμήματος Ζωγραφικής του Δημοτικού Ωδείου.
Ο εκθεσιακός χώρος είναι σχεδιασμένος σαν θεατρικό σκηνικό, όπου κάθε γωνιά αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό συναίσθημα, όπως η χαρά, η αγάπη, ο φόβος και ο ενθουσιασμός. Τα έργα των παιδιών εκφράζουν με χρώματα και σχήματα τον εσωτερικό τους κόσμο. Παράλληλα, η έκθεση πλαισιώνεται από δημιουργίες των εκπαιδευτών, δημιουργώντας έτσι έναν καλλιτεχνικό διάλογο μεταξύ των παιδιών και των δασκάλων τους.
Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει να γίνει ένας ετήσιος θεσμός, αναδεικνύοντας τη σημασία της καλλιτεχνικής έκφρασης και της παιδικής ψυχολογίας μέσω της τέχνης. Η έκθεση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, προσκαλώντας το κοινό σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων μέσα από τα μάτια των παιδιών.
- Διάρκεια Έκθεσης: Έως τις 10 Σεπτεμβρίου
- Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 18:00 – 20:00
- Εγκαίνια: Δευτέρα, 18 Αυγούστου, ώρα 20:00





