Πράσινο Ταμείο: Σημαντική συνάντηση για χρηματοδοτήσεις σε περιβάλλον και υποδομές της Κασσάνδρας
Ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, και ο Δήμαρχος Κασσάνδρας, Ηρακλής Λειβαδιώτης, διερεύνησαν νέες δυνατότητες χρηματοδότησης έργων με τον Πρόεδρο του Ταμείου.
Αθήνα – Σε μια κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον περιβαλλοντικών και αναπτυξιακών έργων στη Χαλκιδική, ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, και ο Δήμαρχος Κασσάνδρας, Ηρακλής Λειβαδιώτης, συναντήθηκαν την Πέμπτη 31 Ιουλίου με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, Γιάννη Ανδρουλάκη, στην έδρα του Ταμείου στην Αθήνα. Τον Δήμαρχο συνόδευσε και ο Αντιδήμαρχος, Νικόλαος Παπαστεφάνου.
Η συνάντηση είχε ως βασικό σκοπό την ενημέρωση για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα που διαχειρίζεται το Πράσινο Ταμείο. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε δράσεις και έργα ζωτικής σημασίας για τη Χαλκιδική, με ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση του περιβάλλοντος, την αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου Κασσάνδρας, τη χρηματοδότηση μελετών, τις αναπλάσεις οικισμών και τους καθαρισμούς μονοπατιών.
Ο Βουλευτής Χαλκιδικής, κ. Γιώργος, δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το πέρας της συνάντησης: «Στόχος μου είναι να εξαντληθεί κάθε διαθέσιμη δυνατότητα χρηματοδότησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού από κάθε διαθέσιμη πηγή. Η προσπάθεια στήριξης του Δήμου Κασσάνδρας θα συνεχιστεί με συνέπεια και επιμονή καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας».
Η συνάντηση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση των τοπικών φορέων να αξιοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για την περαιτέρω ανάπτυξη και προστασία της περιοχής, ενισχύοντας τόσο την ποιότητα ζωής των κατοίκων όσο και την τουριστική της υποδομή.





