Ξεκίνησαν οι Ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Κασσάνδρας
– Σημαντική Αναβάθμιση για τον Δρόμο Κασσάνδρειας – Κρυοπηγής
Κασσάνδρα, Χαλκιδική – Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αγροτικό δρόμο που συνδέει την Κασσάνδρεια με την Κρυοπηγή (Βάλτα – Κρυοπηγή), σηματοδοτώντας την έναρξη ενός σημαντικού έργου αγροτικής οδοποιίας για τον Δήμο Κασσάνδρας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα κρίσιμη παρέμβαση, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος ασφαλτοστρώνεται για πρώτη φορά.
Το έργο, με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις Αγροτικών Οδών», έχει συνολικό προϋπολογισμό 3.001.491,87 € (με Φ.Π.Α.) και υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Ανάπτυξη της Υπαίθρου – Αγροτική Οδοποιία Δήμου Κασσάνδρας». Η χρηματοδότηση εξασφαλίζεται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η σύμβαση για το έργο έχει ήδη υπογραφεί από τον Δήμο Κασσάνδρας, και η ολοκλήρωσή του αναμένεται εντός 24 μηνών. Το σχέδιο περιλαμβάνει εκτεταμένες παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους σε όλη την έκταση του Δήμου, με στόχο τη συνολική αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην ύπαιθρο.
Ο αγροτικός δρόμος Κασσάνδρειας – Κρυοπηγής αποτελεί βασικό σημείο πρόσβασης για τον αγροτικό και δασικό τομέα της περιοχής. Η ασφαλτόστρωσή του αναμένεται να διευκολύνει σημαντικά τη μετακίνηση και τις δραστηριότητες τόσο των κατοίκων όσο και των παραγωγών, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και την καθημερινότητα.
Ο Δήμος Κασσάνδρας συνεχίζει τις στοχευμένες παρεμβάσεις για τη βελτίωση των αγροτικών υποδομών, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή του για την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και τη διασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης στην ύπαιθρο.






