Top News Πολιτισμός Χαλκιδική

Μεγάλη Συναυλία Αγάπης στα Νέα Μουδανιά

Μουσική και Χορός για τα Παιδιά της Ελπίδας

Επιμέλεια Αναστασία Δεκάκη

Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική – Η καρδιά της ανθρωπιάς θα χτυπήσει δυνατά στα Νέα Μουδανιά την Τετάρτη 2 Ιουλίου, καθώς το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά τη «Μεγάλη Συναυλία του Καλοκαιριού». Πρόκειται για μια εκδήλωση γεμάτη μουσική και χορό, με αποκλειστικό σκοπό την οικονομική ενίσχυση των συλλόγων «Ελπίδα» και «Στοργή», οι οποίοι στηρίζουν παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Η συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών, αποτελεί μια ανιδιοτελή προσπάθεια από «παιδιά για τα παιδιά». Οι μαθητές του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση θα ανέβουν στη σκηνή για να παίξουν και να χορέψουν, στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης και προσφέροντας ένα «χέρι» σε όσους δίνουν μια άνιση μάχη για τη ζωή. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «για αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους, όλα είναι πιο δύσκολα».

Τη διοργάνωση συνυπογράφει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Φάρος», με το χορευτικό του τμήμα να συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση, ενώ η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Πέρα από την καλλιτεχνική προσφορά, η βραδιά θα έχει και ένα σημαντικό κοινωνικό σκέλος: Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμος Νέας Προποντίδας θα πραγματοποιεί ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γίνουν μέρος μιας αλυσίδας ζωής.

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη τέχνη και προσφορά, στηρίζοντας ταυτόχρονα έναν ευγενή σκοπό. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για να προσφέρουμε μαζί ελπίδα και στοργή σε όσους το έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συλλόγους που ενισχύονται:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *