Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις για Εργασίες σε Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και Οδό Λαγκαδά

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει εργασίες διαχείρισης δενδρώδους βλάστησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, την Τετάρτη 19 Μαρτίου και την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025, από τις 6.30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.
Οι εργασίες θα διεξαχθούν κατά μήκος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Ν. Ρυσίου (Χ.Θ. 18+850) έως τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Τριλόφου (Χ.Θ. 23+000), στη δεξιά πλευρά και στις δύο κατευθύνσεις. Για την ασφάλεια των εργαζομένων και των οδηγών, θα υπάρξει αποκλεισμός μίας λωρίδας κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση και τμηματικά.
Τα συνεργεία θα είναι κινητά, με αποτέλεσμα ο χρόνος αποκλεισμού κάθε τμήματος να είναι σχετικά μικρός.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει συντονίσει τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.
Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά
Επιπλέον, η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει εργασίες συντήρησης (αποξήλωση και επανατοποθέτηση ιστού φωτισμού) στην κεντρική νησίδα της οδού Λαγκαδά, στην περιοχή του Ι.Ν. της Αγίας Βαρβάρας, την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 4.00 το απόγευμα, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.
Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών, έχουν προβλεφθεί οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.