ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ Χαλκιδική

Νέα τριετής θητεία για τον πρόεδρο των ξενοδόχων της Χαλκιδικής, Γρηγόρη Τάσιο

Την ανανέωση της θητείας του στο τιμόνι της προεδρίας της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, εξασφάλισε ο Γρηγόρης Τάσιος κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Ποτίδαια.

Για πρώτη φορά μάλιστα, δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη της Ένωσης, εκτός από τη δια ζώσης διαδικασία, να ψηφίσουν και ηλεκτρονικά για την εκλογή νέου Δ.Σ.

Μετά από τις αρχαιρεσίες και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου,  έγινε η Συγκρότηση σε Σώμα του νέου Προεδρείου που θα εκπροσωπεί το Σωματείο από τώρα και μέχρι τη λήξη της τριετούς θητείας του. Η νέα σύνθεση του ΔΣ είναι η εξής:

  1. Τάσιος Γρηγόριος – Πρόεδρος
  2. Λασπάς Ιωάννης – Αντιπρόεδρος
  3. Γατσιός Λάζαρος – Γεν. Γραμματέας
  4. Καπούλας Χρήστος – Αντιπρόεδρος Οικονομικών
  5. Κουγιώνης Κωνσταντίνος – Σύμβουλος

Οι δηλώσεις του κ. Γρηγόρη Τάσιου

Όπως τόνισε ο επανεκλεγείς πρόεδρος Γρηγόρης Τάσιος το μήνυμα της ΓΣ ήταν ξεκάθαρο. «Ενότητα με περισσότερη δουλειά από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Πίεση σε τοπικό επίπεδο, αλλά και  μέσω των συλλογικών οργάνων μας προς την κεντρική διοίκηση!! Γιατί ο κλάδος δεν είναι μόνο χρήσιμος για την αύξηση του ΑΕΠ ή  ανάλογα με τις ανάγκες του προϋπολογισμού να “διορθώνει” αστοχίες του παρελθόντος!! Ανταγωνιστικός ξενοδόχος σημαίνει  και επιχειρηματικά “ζωντανός”!!!»

Ο ίδιος μάλιστα, σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό έγραψε:

«Ότι και να πω…..είναι λίγο!!! Η επανεκλογή είναι γεγονός! 6η στην σειρά !! Σεβασμός και μεγάλη εκτίμηση στους συναδέλφους (συμπεριλαμβάνεται και ο αδελφός μου!!!) Συνοδοιπόρους στην ένωση μας, που επί 43 χρόνια προοδεύει και  οραματίζεται το καλύτερο δυνατό  για τον τόπο!! Οι προκλήσεις συνεχίζονται σε πιο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον, όμως εμείς…. #μαζισυνεχιζουμεμπροστα.. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *