Τρία παιδιά μας που ξεκίνησαν από τις Ακαδημίες του Π.Ο.Μ., με τη νέα αγωνιστική σεζόν θα ανοίξουν τα φτερά τους για νέες εμπειρίες σε καταξιωμένους συλλόγους της Θεσσαλονίκης.
Η Σοφία Παναγιωτοπούλου (γενν. 2009), που φέτος συμμετείχε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του ΠΟΜ ως κεντρική (Παγκορασίδες, Κορασίδες, Γυναίκες), θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Ο Άρμπερ Κοτζάι (γενν. 2007), ο οποίος φέτος αγωνίστηκε από τη θέση του πασαδόρου στα τμήματα Παίδων και Ανδρών, θα φορέσει τη φανέλα του Πήγασου Πολίχνης.
Τέλος, ο Θάνος Καραπέτσας (γενν. 2008), ο οποίος φέτος αγωνίστηκε ως ακραίος σε όλα τα τμήματα του ΠΟΜ (Παμπαίδες, Παίδες, Άνδρες), ενώ έγινε και διεθνής με την Εθνική Παίδων (Κ18), θα φορέσει την φανέλα του Ηρακλή.
Ευχόμαστε στους νεαρούς ταλαντούχους αθλητές μας να έχουν μία πολύ καλή χρονιά στις καινούργιες τους ομάδες και να εκπληρώσουν τόσο τους προσωπικούς όσο και τους συλλογικούς τους στόχους!