Πολιτική & Οικονομία

«Σφράγιση» των συνόρων, ζήτησε από τον Έβρο η Αφρ. Λατινοπούλου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

«Σφράγιση» των συνόρων, ζήτησε από τον Έβρο η Αφρ. Λατινοπούλου

Ζήτησε την άμεση επιστροφή όσων μπαίνουν παράνομα στη χώρα μας – Μίλησε για δημογραφική κατάρρευση των χωριών δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Μήνυμα για την ακρίβεια, τους μη νόμιμους μετανάστες, την «σφράγιση» των συνόρων και την επιστροφή άμεσα όσων μπαίνουν παράνομα στη χώρα μας, έστειλε η πρόεδρος του κόμματος Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου από τον τόπο καταγωγής της, τον Έβρο όπου περιόδευσε.

Τόνισε ότι «οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι σημαντικές για όλους τους Έλληνες και η ψήφος των πολιτών είναι καθοριστική για την επίλυση των προβλημάτων της πατρίδας μας». Αρχικά επισκέφθηκε τις περιοχές του Διδυμότειχου και της Ορεστιάδας και τη λαϊκή αγορά της Αλεξανδρούπολης. Εκεί, συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο Λαϊκών Αγορών του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Μπατμανίδη, συνομίλησε με παραγωγούς, πωλητές αλλά κυρίως καταναλωτές, οι οποίοι ανέφεραν ότι το σημαντικότερο πρόβλημα στην καθημερινότητά τους είναι η ακρίβεια, με την κυβέρνηση να μην κάνει τίποτα για να αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια και να μειωθούν οι τιμές στα βασικά αγαθά.

Κατά την επίσκεψή της συναντήθηκε με την διοίκηση της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου και άκουσε τα προβλήματα τους από τον Πρόεδρο Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά και τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Δερβεντλή. Δεν παρέλειψε να παρευρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Βρυσικά Διδυμοτείχου, μαζί με την μητέρα της Ξανθή όπου συνάντησε μεταξύ άλλων τον παππού της, συνταξιούχο πια, ιερέα πατέρα Βλάσιο αλλά και την γιαγιά της. Συνοδευόμενη από τον ιερέα παππού της, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στο κάστρο του Διδυμοτείχου, παρουσία και του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου. Κατά τη συνάντηση μαζί του, ο Μητροπολίτης την συνεχάρη για τις θέσεις που εκφράζει δημόσια υπέρ της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας.

Ταυτόχρονα, η κα Λατινοπούλου ενημερώθηκε για τον όλο και μικρότερο αριθμό κατοίκων, στα χωριά του νομού. Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, μίλησε για δημογραφική κατάρρευση και παραδέχτηκε πως είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να δούμε πολύ σοβαρά, ως κοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.