Top News Περιβάλλον

Λύση για την μίσθωση του αιγιαλού από τον Γρ. Τάσιο!!!

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος με την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Νάγια Κόλλια για το θέμα που είχε αναδείξει με παρέμβαση του στο ΜΕΓΚΑ. Ο ίδιος πήρε την διαβεβαίωση ότι το ζήτημα θα λήξει οριστικά με τις διαδικασίες μίσθωσης αιγιαλού. Η παρέμβαση του Γρηγόρη Τάσιου στο Μέγκα ήταν η ακόλουθη:

Παρέμβαση στην πρωινή “ζωνη” του Mega για το πρόβλημα της έως τώρα μη αδειοδότησης αιγιαλού, μέσο απευθείας παραχώρησης!! Τόνισα ότι το ζήτημα έχει προκύψει στον νομό μας, εξαιτίας της έλλειψης υπαλλήλων (μόνο μια υπαλληλος) στην κτηματικη υπηρεσία !! Παραλληλα έγινε παρέμβαση εγγράφως στο υπουργείο οικονομικών και την Γενική γραμματεία δημόσιας περιουσίας ,για ενισχυση της διαδικασιας υπηρεσιακα μεσο της περιφερειακής διεθ/νσης κεντρικης Μακεδονιας!!! Θα συνεχίσω την προσπάθεια για εξομάλυνση της κατάστασης ωστε το επόμενο 15νθημερο, να υπάρξουν επίσημα οι παραχωρήσεις, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις ομοροτητας των επιχειρήσεων!!!#μαζισυνεχιζουμεμπροστα #grigoristasios

Ο κος Τάσιος πριν λίγη ώρα δήλωσε τα ακόλουθα:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι μετα απο ενέργειές μου και επικοινωνία με τον υπουργο Οικονομικών Κο Χατζηδάκη , την ΓΓ Δημόσιας Περιουσίας Κα Κολλια ,η Κτηματικη υπηρεσία Χαλκιδικής ενισχύεται από την Δευτέρα 3/6, με στελέχοι -υπαλλήλους της περιφερειακής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης ώστε τις επόμενες 10 ημέρες να προχωρήσουν οι διαδικασίες απ ευθείας μίσθωσης αιγιαλού και ταυτόχρονα η διαδικασία δημοπρασίων μέχρι της 15/6!!! Στην προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του νόμου μας δεν περισσεύει κανένας!!! #μαζισυνεχιζουμεμπροστα #grigoristasios

 

Η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσία Νάγια Κόλλια έχει το ακόλουθο βιογραφικό

 

Η Νάγια (Αθηνά-Μαρία) Κόλλια γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Από το 2013 έως τον Ιούνιο του 2023 εργαζόταν στο «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε (ΤΑΙΠΕΔ), εταιρεία-μέλος του Υπερταμείου. Από το 2021 ήταν  Συντονίστρια της νεοσύστατης  Μονάδας Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας (PPF), η οποία δημιουργήθηκε το 2021 στο ΤΑΙΠΕΔ με αφορμή το Ταμείο Ανάκαμψης και σκοπό την ωρίμανση των στρατηγικής σημασίας έργων και ακινήτων, τη διενέργεια των διαγωνιστικών διαδικασιών και την παρακολούθηση της εκτέλεσής τους, στο όνομα και για λογαριασμό του εκάστοτε Υπουργείου/ Φορέα.

Προγενέστερα διετέλεσε Επικεφαλής των Νομικών Συμβούλων στα Ακίνητα και στις Μαρίνες του χαρτοφυλακίου του ΤΑΙΠΕΔ. Κατά τη διάρκεια της θητείας της  συμμετείχε επίσης ως μη εκτελεστικό μέλος του  Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ Α.Ε) η οποία διαχειρίζεται περισσότερα από 75.000 ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου καθώς και ως μη εκτελεστικό μέλος της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ Α.Ε. Πριν από το ΤΑΙΠΕΔ και για τα προηγούμενα 17 έτη εργάστηκε ως δικηγόρος της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών της Γενικής Τράπεζας (Μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς πρώην Ομίλου Societe Generale) με ενασχόληση σε όλο το φάσμα των τραπεζικών εργασιών: διαχείριση ακίνητης περιουσίας, τμήμα συμβάσεων προμηθειών, ομολογιακά δάνεια, εργατικά θέματα, τμήμα compliance, καθώς και στο  τμήμα αναγκαστικής εκτέλεσης.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LLM) με «διάκριση» από το  University of London/Queen Mary-London School of Economics (LSE). Το αντικείμενο του μεταπτυχιακού τίτλου αφορούσε στο διεθνές οικονομικό και τραπεζικό δίκαιο (finance and banking law). Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και είναι έγγαμη μητέρα 2 παιδιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.