Τουρισμός Χαλκιδική

Έλενα Ράπτη: Η Χαλκιδική είναι ανεξάντλητη σε πολιτιστικό και τουριστικό απόθεμα

Η υφυπουργός Τουρισμού συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο

Η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής Στέλιο Βαλιάνο, ο οποίος της παρουσίασε το νέο αναπτυξιακό τουριστικό σχέδιο του Δήμου για το 2024, που χαρακτηρίζεται από συνεκτικότητα, πρωτοτυπία και εξωστρέφεια.

Ο Δήμος Αριστοτέλη, ο προ του Αγίου Όρους Δήμος, που φιλοξενεί κάθε χρόνο χιλιάδες προσκυνητές αλλά και λάτρεις των παραλιών της Χαλκιδικής και του ορεινού όγκου του Χολομώντα, αποτελεί κέντρο διεθνούς ενδιαφέροντος για τους μελετητές της πιο επιδραστικής προσωπικότητας παγκοσμίως, του φιλοσόφου του μέτρου Αριστοτέλη.

Το τεράστιο φυσικό, πνευματικό και πολιτιστικό αυτό κεφάλαιο που διαθέτει ο Δήμος, αποτελεί το υπόβαθρο νέων πρωτοβουλιών του Δημάρχου κ. Βαλιάνου, όπως η ένταξη του Δήμου στους «Πρότυπους Τουριστικούς Προορισμούς Ολοκληρωμένης Διαχείρισης», τις οποίες συμφώνησαν με την υφυπουργό να ενισχύσουν,  αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που διαθέτει το Υπουργείο Τουρισμού.

«Η Χαλκιδική είναι ανεξάντλητη σε πολιτιστικό και τουριστικό απόθεμα και με εμπνευσμένους τοπικούς άρχοντες μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών όλον τον χρόνο», δήλωσε μετά τη συνάντηση η κ. Ράπτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.