21 Απριλίου, 2024
Ανακοινώσεις Ευρώπη Κοινωνία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ Πολιτισμός Χαλκιδική

Βράβευση Chef Stories στα Event Awards 2023

Βραβείο Best use of Integrated Marketing Campaign, στην ενότητα Marketing, Communications & Strategy

Σε μια λαμπερή τελετή,  που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, στο Grand Hyatt Hotel, στο πλαίσιο των Εvent Awards 2023, μια διοργάνωση της Boussias Events και ανάμεσα σε μεγαθήρια του χώρου, βραβεύτηκε η εταιρία Chef Stories στην κατηγορία Best use of Integrated Marketing Campaign, στην ενότητα Marketing, Communications & Strategy, με Bronze Βραβείο για το πρόγραμμα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Taste Halkidiki.

 

Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 50 διακεκριμένοι εκπρόσωποι εταιρειών, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και θεσμικών φορέων.

 

Περισσότερες από 620 υποψηφιότητες υποβλήθηκαν στα Event Awards 2023, αποτυπώνοντας τη δυναμική “επιστροφή” των ζωντανών εκδηλώσεων στο marketing mix επιχειρήσεων και φορέων, με καινοτόμες προτάσεις και την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών. Τα βραβεία διοργανώνονται τα τελευταία 8 χρόνια και έχουν καθιερωθεί ως η μεγάλη συνάντηση του κλάδου διοργάνωσης εκδηλώσεων στη χώρα μας.

 

Το Taste Halkidiki (www.tastehalkidiki.gr), το πρόγραμμα που αναπτύσσει η Chef Stories (www.chefstrories.gr) για λογαριασμό και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και στρατηγική για την προώθηση της γαστρονομίας, ως εναλλακτική μορφή τουρισμού στη Χαλκιδική.  Αποτελεί ακόμη μια ευκαιρία για τη σύνδεση του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της οικονομίας της Χαλκιδικής με τον τριτογενή, δηλαδή τις υπηρεσίες του τουρισμού και της φιλοξενίας, ενώ συμβάλλει στην ανάδειξη της παράδοσης, της τοπικότητας και τελικά των μοναδικών προϊόντων και των ανθρώπων του τόπου.

 

Η εταιρία Chef Stories δραστηριοποιείται στον κλάδο της γαστρονομίας από το 2007. Σήμερα αποτελεί από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες στο χώρο του σχεδιασμού και της διοργάνωσης δράσεων, προγραμμάτων και εκδηλώσεων, αλλά και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών marketing σε εταιρίες και φορείς με αντικείμενο τη γαστρονομία. 

 

Η Chef Stories, ευχαριστεί θερμά το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ειδικά τον Πρόεδρο, Γιάννη Κουφίδη, όλο το Δ.Σ. και το διοικητικό προσωπικό, για την ευκαιρία, τη δυναμική και εξαιρετική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, που όπως φαίνεται αποδίδει καρπούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.