21 Απριλίου, 2024
Κοινωνία

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τον Γρήγορη Δημητριάδη για τους άστεγους της Αττικής

Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που συνιστά πράξη αγάπης και αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προχώρησε ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης μαζί με τους συνεργάτες του.

Ειδικότερα, βρέθηκαν στο χώρο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Genesis Hellas που υποστηρίζει συνανθρώπους μας οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη, και παρείχαν τις πρώτες ύλες για την παρασκευή γευμάτων για τον άστεγο πληθυσμό της Αττικής, για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Ωστόσο, δεν έμειναν μόνο στην προσφορά των αγαθών αλλά μαγείρεψαν 150 χορτοφαγικές μερίδες φαγητού για τους άστεγους συνανθρώπους μας και στη συνέχεια τις μοίρασαν με τους εξειδικευμένους εθελοντές σε όλα τα κεντρικά σημεία εντός της Αττικής που καταγράφονται πολίτες σε αστεγία.

Με ανακοίνωσή της η Genesis Hellas εκφράζει ευχαριστίες στον πρώην γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού και τους συνεργάτες του, τονίζοντας: «Προσπαθώντας να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας σε αστεγία φροντίζουμε για την διανομή δωρεάν φαγητού κάθε εβδομάδα, όλο τον χρόνο παρέχοντας πλήρη γεύματα, πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία.

Ευχαριστούμε τον τέως Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και όλη την δικηγορική εταιρεία που μαζί με εμάς έχουν ένα κοινό στόχο. Τον στόχο της προσφοράς σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μέσω αληθινών πράξεων αγάπης για τους συνανθρώπους μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.