Top News Επιχειρηματικότητα Ευρώπη Οικονομία Πολιτική & Οικονομία Χαλκιδική

ΠΟΣΤΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Ευχαριστήρια επιστολή

Μετά από αίτημα προς το Επιμελητήριο Χαλκιδικής,  από το Γραφείο Δημόσιας Διπλωματίας της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, για τη χορήγηση τοπικών προϊόντων, που θα διατίθενταν σε Χριστουγεννιάτικο παζάρι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το οποίο διοργανώθηκε στο Στρασβούργο της Γαλλίας, την 1η Δεκεμβρίου 2023, αντοποκριθήκαμε άμεσα.  Σε συνέχεια της στήριξης που παρείχαμε, έφτασε στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής, η παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή, από τον τον Πρέσβη μας κ. Παναγιώτη Μπεγλίτη και τον κ. Παναγιώτη Αγραφιώτη, εκπρόσωπό μας στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία:

 

« Ευχαριστούμε θερμά, εσάς και τους συνεργάτες σας, για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική προσφορά του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στη συμμετοχή μας στην εκδήλωση του Συμβουλίου της Ευρώπης υπέρ των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία. 

Η γευστική ποικιλία του “Ελληνικού Τραπεζιού” με βασικό άξονα τα προϊόντα της Χαλκιδικής και η διάθεση των ενημερωτικών φυλλαδίων στους επισκέπτες έδωσαν πραγματικά ελληνικό χρώμα στο χώρο, στήριξαν τις προσπάθειες που καταβάλλουμε τα τελευταία χρόνια για την προβολή της ελληνικής υγιεινής διατροφής, και ενθουσίασαν όλους τους συμμετέχοντες με πρώτη την Γενική Γραμματέα του Συμβουλίου, Marija Pejčinović Burić, που μας επισκέφθηκε (φαίνεται και στις φωτογραφίες), έμεινε αρκετή ώρα μαζί μας, ενημερώθηκε από τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Πρέσβη κ. Παναγιώτη Μπεγλίτη, και αγόρασε αρκετές από τις “λιχουδιές” μας/σας.

Η ελληνική συμμετοχή ήταν μια πραγματική επιτυχία και από πλευράς προσέλκυσης ενδιαφέροντος, αλλά και από πλευράς ουσίας όσον αφορά τα έσοδα, που η “μικρή” Ελλάδα συγκέντρωσε και προσέφερε στους οργανωτές. 

Εκτιμούμε ειλικρινά τη δέσμευσή σας να μας υποστηρίξετε, την ταχύτητα των ενεργειών σας και τη γενναιόδωρη προσφορά σας που μας “έβγαλε ασπροπρόσωπους”.

Και πάλι σας ευχαριστώ για όσα κάνατε και σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, Υγεία και Ευτυχία στο Νέο Έτος!»

 

Περήφανοι για εμάς και τους μοναδικούς παραγωγούς της Χαλκιδικής, που στηρίζουν τις δράσεις του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και γινόμαστε έτσι οι καλύτεροι πρεσβευτές του τόπου μας και των προϊόντων μας. 

 

Θερμές ευχαριστίες στους 

Valtinger, Θανάση Μισάλτη 

GEORGIADIS CANTEEN Αντώνη Γεωργιάδη 

Δημήτρη Βαγιάννη, Ελιές

Παναγιώτη Χλιάπα, Ελιές

Παπακωνσταντίνου Βότανα-Ρίγανη

Κριτσίνια Πάργας, Μαρία Λαθούρη

 

Από το Γραφείο Τύπου του

Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.