Περιφέρεια Πολιτική & Οικονομία Χαλκιδική

Τι θα κάνει η ΝΔ στον δεύτερο γύρο στην Πρωτεύουσα

Δήλωση Γ. Αρζουμανίδη στην Χαλκιδική

Αυτονότητα στηρίζουμε Ε. Καρανάσιο στον Δήμο Πολυγύρου!!!

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Ευθύμη Καρανάσιο θα υποστηρίξει η ΝΔ στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών στον Πολύγυρο. Ο κος Καρανάσιος κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την πρώτη θέση με ποσοστό 30,58%. Μάλιστα στις Δημοτικές ενότητες Πολυγύρου και Ορμύλιας ο συνδυασμός ήταν πρώτος. Στελέχη της παράταξης του κου Καρανάσιου τονίζουν πως απέναντι μας έχουμε ένα σχήμα που στηρίζουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες θα πρέπει να καταλάβουν πως εδώ υπάρχει σχέδιο και πρόγραμμα ώστε ο Δήμος Πολυγύρου να περάσει σε μια μετάβαση δίκαιη έχοντας ως αιχμή μια νέα πορεία για τον τόπο. Στο πλαίσιο αυτό, απευθυνθήκαμε στον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ στο νομό Χαλκιδικής, Γιάννη Αρζουμανίδη, ο οποίος μας δήλωσε ότι έχει έρθει σε επαφή και συνεόηση με τα κεντρικά του Κόμματος και ότι αυτονόητη είναι η στήριξη που θα πρέπει να δοθεί από κάθε στέλεχος, ψηφοφόρο και φίλο της Νέας Δημοκρατίας στην παράταξη ΞΕΚΙΝΑΜΕ του Ευθύμη Καρανάσιου.  Θυμίζουμε ότι ο ίδιος εξελέγη Βουλευτής Χαλκιδικής με την Ν.Δ στις εκλογές του 2012.
Ο Ευθύμης Καρανάσιος υπήρξε γενικός Διευθυντής Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Πολύγυρου (1994). Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πολυγύρου και Κεντρικής Χαλκιδικής (1995-1998) &(2001-2005). Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Ν.Χαλκιδικής (1994-2005). Μέλος ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, Τμήμα Παραγωγικών Τάξεων. Ιδρυτής και Πρόεδρος της ΔΑΚ-ΜMΕ Χαλκιδικής. Πρόεδρος ΝΟΔΕ Χαλκιδικής (2006-2007). Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πολυγύρου (2007-2010). Πρόεδρος Λαογραφικού Μουσείου Πολυγύρου. Υποψήφιος Βουλευτής το 2007 & 2009 καθως και 2015, 2019 και 2023.  Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) των Δήμων Πολυγύρου και Ζερβοχωρίων (2008-2011). Πλέον με κύριο όπλο του την εμπειρία του δίδει την μάχη για τον Δήμο Πολυγύρου. Φυσικά σε αυτή την μάχη θα πρέπει να συστρατευτούν μετά την ανακοίνωση στήριξης της ΝΔ στον ίδιο και οι  κεντροδεξιοί υποψήφιοι Δήμαρχοι μαζί με τους εκλεγμένους και μη  που δεν μπήκαν στον δεύτερο γύρο.
Γ. Αρζουμανίδης: Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους που έκαναν τον αγώνα τους !
Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χαλκιδικής Γιάννης Αρζουμανίδης σε ανάρτηση που έκανε από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στον Πολύγυρο, παρουσία στελεχών του Κόμματος, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:
Σε συνεργασία με τους δύο αντιπροέδρους της Νομαρχιακής ΝΔ Χρήστο Πατσιαβά και Δημήτρης Κατσιάνος προγραμματίζουμε το πλάνο της δεύτερης Κυριακής για το δήμο Πολυγύρου. Λίγος ο χρόνος αλλά η ενέργεια και η διάθεση αρκετή. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους που έκαναν τον αγώνα τους !

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.