Περιφέρεια Πολιτική & Οικονομία

Νίκη Τζιτζικώστα για άλλη μια φορά!

Θριαμβευτική ήταν η υποδοχή του Απόστολου Τζιτζικώστα στο εκλογικό του κέντρο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έφτασε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής (8/10) μαζί με την οικογένειά του.

Η χαρά του κ. Τζιτζικώστα είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς, όπως φαίνεται από την καταμέτρηση των ψήφων με ενσωμάτωση άνω του 45%, επανεκλέγεται Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη τόνισε ότι θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να δίνει τη μάχη για να βρίσκεται η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πρώτη γραμμή της Ελλάδος και στην κορυφή της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα:

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι η τρίτη διαδοχική φορά, που με εμπιστεύεστε με ποσοστά, που ξεπερνούν το 60 και του 70% στη μεγαλύτερη γεωγραφικά περιφέρεια της χώρας των δύο εκατομμυρίων Ελλήνων.

Αυτή την εμπιστοσύνη σας δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ. Θα συνεχίσω και τα επόμενα χρόνια να δίνω τη μάχη για να βρίσκεται η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πρώτη γραμμή της Ελλάδος και στην κορυφή της Ευρώπης

Θέλω στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους συμπολίτες μας, που αναγνώρισαν με το αποτέλεσμα αυτό το σημαντικό έργο και την προσπάθεια, που κάναμε αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, που δουλεύουν νυχθημερόν, φέρνοντας αποτελέσματα στον τόπο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες εθελοντές μας σ’ αυτή την προεκλογική εκστρατεία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά και βέβαια, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την Ελεάννα, τον γιο μου τον Γιώργο και την κόρη μου τη Ναταλία, που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου, με στηρίζουν και μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίζω τη δουλειά, που κάνω για όλους εσάς.

Φίλες και φίλοι, η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική. Είναι σημαντική για μένα, είναι σημαντική για όλη την Κεντρική Μακεδονία».

Δείτε στο βίντεο τους πανηγυρισμούς της επανεκλογής του Τζιτζικώστα:

 

Πηγή: ThessToday

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.