Uncategorized

Μήνυμα ενότητας από τον Ε. Καρανάσιο: «Όλοι μαζί για την νίκη την δεύτερη Κυριακή!»

Τι δήλωσε στην εφημερίδα μας

Σε ένα σημαντικό μήνυμα εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στον Δήμο Πολυγύρου, έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ευθύμης Καρανάσιος που μίλησε στην εφημερίδα μας. Ο ίδιος δήλωσε ενωτικός στον αγώνα της Κυριακής για έναν καλύτερο Πολύγυρο που θα έχει φωνή στα κέντρα αποφάσεων και θα αποτελείται από μια διοίκηση που θα ξέρει και θα μπορεί να φέρει έργα και χρηματοδοτήσεις στην Πρωτεύουσα της Χαλκιδικής. Έναν δήμο που θα αναδιαμορφώσει το παραγωγικό του μοντέλο με έμφαση στον τουρισμό αλλά και θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών. Ο κος Καρανάσιος φυσικά ευχαρίστησε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που τίμησαν τον συνδυασμό του   μετά την εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου κατά την οποία ο  λαός του Πολυγύρου  εμπιστεύθηκε τον ίδιο και τους υπ. Συμβούλους της παράταξης του  με μεγάλο ποσοστό. Εν όψει της Δεύτερης Κυριακής ο Καρανάσιος  στέλνει μήνυμα ενότητας προς τον κάθε πολίτη προσκαλώντας όλους να δώσουν στον ίδιο και την παράταξη του  τη νίκη για τον Πολύγυρο και τις τοπικές κοινότητες που μας αξίζουν! Να ανάψουν και πάλι τα φώτα της πόλης και ο Πολύγυρος να γίνει Πρωτεύουσα Πόλη…

Χαρακτηριστικά ο κος Καρανάσιος στην εφημερίδα μας δήλωσε:

Η πρώτη ψηφοφορία για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 βρίσκεται πίσω μας. Θέλω να ευχαριστήσω καθέναν και καθεμία ξεχωριστά, όσες και όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου δείξατε! Αυτή η εμπιστοσύνη είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθεί η παράταξή μας, όλων των συνυποψηφίων, με ένα εκλογικό αποτέλεσμα 30,58% στον πρώτο γύρο των εκλογών.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συνυποψηφίους μου στην παράταξη “ΞΕΚΙΝΑΜΕ”. Η δική τους παρουσία και η ενεργή συμμετοχή τους στην προσπάθεια, είχαν ως αποτέλεσμα η παράταξή μας να βρίσκεται σήμερα στην πρώτη θέση της καρδιάς των κατοίκων του Δήμου Πολυγύρου. Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους, με τους οποίους δεθήκαμε ως οικογένεια στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, δεν θα μπορούσα να διεκδικώ τη θέση του Δημάρχου.

Όλοι τους συνέβαλαν καθοριστικά πιστεύοντας σε εμένα, αλλά κυρίως στο κοινό μας όραμα ότι η Επανεκκίνηση για τον Πολύγυρο μέσα από τον συνδυασμό ΞΕΚΙΝΑΜΕ  μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θέλω να ξέρουν ότι αυτή την προσπάθεια την ξεκινήσαμε μαζί και θα την τελειώσουμε μαζί και θα είναι διάρκειας πενταετίας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και στους εκατοντάδες υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θεωρώ πως όλοι μας μπορούμε να συμβάλλουμε την επόμενη ημέρα στην πρόοδο του τόπου μας. Όλες οι παρατάξεις πορευτήκαμε στην προεκλογική περίοδο χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, με έναν πολιτισμένο αγώνα. Σε κάποια θέματα υπήρχε κοινή αντίληψη και σε κάποια όχι, όμως θεωρώ ότι ο κοινός μας στόχος είναι ένας: μια πολύ καλύτερη Πρωτεύουσα, αντάξια της ιστορίας της, των κατοίκων της και κυρίως των αναπτυξιακών της δυνατοτήτων.

Καλώ όλες  και όλους, ανεξαρτήτως της επιλογής τους στον πρώτο γύρο και των κριτηρίων με την οποία αυτή έγινε, να κρίνουν πολύ αυστηρά τους δύο υποψηφίους Δημάρχους και τα προγράμματα των παρατάξεων. Κυρίως όμως να σταθμίσουν ποιος μπορεί να υλοποιήσει άμεσα το σχέδιο του για τον Δήμο μας και να φέρει καλύτερες ημέρες για εμάς, τα παιδιά μας και τον τόπο μας. Ποιός μπορεί να φέρει έργα για την περιοχή. Ο τόπος δεν χρειάζεται έναν Δήμαρχο διαδρομιστή αλλά έναν Δήμαρχο διεκδικητή και ισότιμο συνομιλητή στα κέντρα αποφάσεων.

Ζητώ για ακόμη μια φορά από όλους τους συμπολίτες μου με τη λογική και την καρδιά να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και να ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ όλοι μαζί την Επανεκκίνηση για τον Πολύγυρο  που μας αξίζει.

Σε αυτές τις εκλογές ο Πολύγυρος  έχει μια επιλογή:

Να κινηθεί στο μέλλον με αυτοπεποίθηση ! Πάμε όλοι μαζί για την νίκη την δεύτερη Κυριακή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.