21 Απριλίου, 2024
Απόψεις

Τέσσερα χρόνια δίπλα σε κάθε δημότη. O Δ. Χατζηαλέξης υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Νέας Προποντίδας

Φίλες και φίλοι,
Ονομάζομαι Χατζηαλέξης Δημήτριος του Ιωάννη και είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νέας Προποντίδας με τον Σύγχρονο Δήμο του Μανώλη Καρρά.
Η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα, για τον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μου, για τον τόπο που επιχειρώ και δραστηριοποιήθηκα για χρόνια ως επιχειρηματίας, ήταν αυτή που με ώθησε να ασχοληθώ με τη τοπική αυτοδιοίκηση, βλέποντας ότι αυτός ο τόπος έχει απεριόριστες δυνατότητες. Τα τέσσερα αυτά χρόνια, ως αντιδήμαρχος, προσπάθησα να είμαι παρών παντού και δίπλα σε όλους.
Διεκδίκησα κάθε ευκαιρία για τον τόπο, με σθένος για την πόλη και τα γύρω χωριά μας. Προσπάθησα να είμαι η φωνή του καθένα και της καθεμιάς από εσάς.
Μέσα από συνεργασίες, διαπίστωσα με χαρά ότι είμαστε πολλοί αυτοί που αγαπάμε πραγματικά αυτόν το τόπο αλλά και διατεθειμένοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να προσφέρουμε ανιδιοτελώς.
Και ήταν πολλές οι φορές στη διάρκεια αυτής της θητείας που η λύση ενός προβλήματος απαιτούσε χρόνο, άξιους συνεργάτες, συνεργίες, για να φέρουμε εις πέρας τα όποια προβλήματα.
Αυτή η εμπειρία πλέον, σε συνδυασμό με την αγάπη για το Δήμο μας αλλά και τη προοπτική να συνεχίσουμε να αλλάζουμε τον τόπο μας και να τον βελτιώνουμε, δίνει η υποψηφιότητα και το όραμα του Μανώλη Καρρά. Η καθημερινή του δουλειά. Όλα αυτά με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι και πάλι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω λοιπόν τον δήμαρχο μας για τη πολύ τιμητική του πρόταση και να ζητήσω τη στήριξη σας στις επερχόμενες εκλογές. Θέτω τον εαυτό μου ενώπιον σας. Με την αυτοπεποίθηση που μου δίνει η καθημερινή μου παρουσία, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση στην υπηρεσία των δημοτών. Όλων εσάς.
Δημήτρης Χατζηαλέξης
Αντιδήμαρχος Νέας Προποντίδας
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Νέας Προποντίδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.