23 Σεπτεμβρίου, 2023
Top News Χαλκιδική

Στο πλευρό του Μανώλη Καρρά ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Χατζηαλέξης!!!

Στο πλευρό του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, θα είναι ο δραστήριος αντιδήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτρης Χατζηαλέξης. Ο ίδιος με ανάρτηση του δημοσιοποίησε και επίσημα την υποψηφιότητα του εκ νέου ως Δημοτικού συμβούλου. Άλλωστε το έργο του καθώς και η προσφορά του στα πολιτιστικά, αυτοδιοικητικά και αθλητικά δρώμενα είναι σημαντική. Ο κος Χατζηαλέξης δήλωσε τα ακόλουθα:
Φίλες και φίλοι,
Ονομάζομαι Χατζηαλεξης Δημητριος του Ιωάννη και είμαι υποψήφιος Δημοτικος συμβουλος στο Δημο Νεας Προποντιδας με τον Σύγχρονο Δήμο του Μανώλη Καρρα.
Η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα, για τον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μου, για τον τόπο που επιχειρώ και δραστηριοποιήθηκα για χρόνια ως επιχειρηματίας, ήταν αυτή που με ώθησε να ασχοληθώ με τη τοπική αυτοδιοίκηση, βλέποντας ότι αυτός ο τόπος έχει απεριόριστες
δυνατότητες. Τα τέσσερα αυτά χρόνια, ως αντιδημαρχος, προσπάθησα να είμαι παρών παντού και δίπλα σε όλους.
Διεκδίκησα κάθε ευκαιρία για τον τόπο, με σθένος για την πολη και τα γυρω χωρια μας. Προσπάθησα να είμαι η φωνή του καθένα και της καθεμιάς από εσάς.
Μέσα από συνεργασίες, διαπίστωσα με χαρά ότι είμαστε πολλοί αυτοί που αγαπάμε πραγματικά αυτόν το τόπο αλλά και διατεθειμένοι ανα πάσα ώρα και στιγμή να προσφέρουμε ανιδιοτελώς.
Και ήταν πολλές οι φορές στη διάρκεια αυτής της θητείας που η λύση ενός προβλήματος απαιτουσε χρόνο, αξιους συνεργατες, συνεργιες, για να φερουμε εις περας τα οποια προβληματα.
Αυτή η εμπειρία πλέον, σε συνδυασμό με την αγάπη για το Δημο μας αλλά και τη προοπτική να συνεχισουμε να αλλαζουμε τον τοπο μας και να τον βελτιωνουμε, δίνει η υποψηφιότητα και το όραμα του Μανωλη Καρρα. Η καθημερινή του δουλειά. Όλα αυτά με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι και πάλι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω λοιπόν τον δημαρχο μας για τη πολύ τιμητική του πρόταση και να ζητήσω τη στήριξη σας στις επερχόμενες εκλογές. Θέτω τον εαυτό μου ενώπιον σας. Με την αυτοπεποίθηση που μου δίνει η καθημερινή μου παρουσία, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση στην υπηρεσία των δημοτών. Όλων εσάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.