22 Φεβρουαρίου, 2024
Ανακοινώσεις Θέμα Χαλκιδικής Κοινωνία Περιφέρεια Πολιτική & Οικονομία

Ο Γ. Κουφίδης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Τζιτζικώστα: «Πάμε μαζί για την Χαλκιδική που μας αξίζει»!!!

Έκανε τις πρώτες του δηλώσεις… 

Ξεκινά με στόχο να αποτελέσει τον επόμενο αντιπεριφερειάρχη

Με τον Συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα κατεβαίνει στις περιφερειακές εκλογές στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης. Ως βέρος Χαλκιδικιώτης  και παντρεμένος με δύο παιδιά ο Γιάννης Κουφίδης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ασχολείται με τα κοινά από το 2012 και με τις γνώσεις και την εμπειρία του  στα θέματα πολιτικής, στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι ένας από τους υποψήφιους περιφερειακούς  συμβούλους της Χαλκιδικής, πάντα στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Με πλούσιο βιογραφικό, σπουδές κι συνεχή κατάρτιση σε διάφορα αντικείμενα έχει αποδείξει το δραστήριο και ανήσυχο πνεύμα του που τον ώθησε στη συμμετοχή του στη πολιτική σκηνή της Χαλκιδικής. Έχοντας ιδρύσει εταιρείες στην Χαλκιδική με αντικείμενο την ανάληψη δημοσίων και ιδιωτικών έργων, αργότερα την αποκομιδή απορριμμάτων και την ανακύκλωση αλλά και μετέχοντας ως μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, θα λέγαμε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο «μέσα σε όλα»! Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και το αγροτικό κομμάτι που το κατέχει εξαίσια ο ίδιος καθώς είναι καλλιεργητής ελλιάς και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα.

Μέσα στην πολιτική κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά και των συνεργατών  του  και έτσι τον βλέπουμε από το 2018 στο αξίωμα του εκλεγμένου Προέδρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, του Προέδρου στην Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Εταιρία της Χαλκιδικής (ΕΠ.ΑΝ.Ε.Χ.), καθώς και στο αξίωμα  του Αντιπροέδρου στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, στο Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) στη Θεσσαλονίκη και στην «Αναπτυξιακή Χαλκιδικής Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» με διακριτικό τίτλο «ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. Α.Ε.» στη Χαλκιδική.

Στο προεκλογικό του σποτ δήλωσε ότι διεκδικεί καλύτερη ποιότητα ζωής,  ίσες ευκαιρίες και βιώσιμη ανάπτυξη για όλους. Με το σύνθημα «Πάμε μαζί για την Χαλκιδική που μας αξίζει» καλεί τους συντοπίτες του σε υποστήριξη! Ο ίδιος μετά το πέρας της ανακοίνωσης του δήλωσε τα εξής στην εφημερίδα μας: Στις εκλογές της 8 το Οκτώβρη θα είμαι υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον συνδυασμό Αλληλεγγύη  στην Περιφέρεια. Αυτά τα 6 χρόνια στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής καταφέραμε πολλά. Στόχος μου είναι να διεκδικήσουν οι πολίτες αυτού του τόπου καλύτερη ποιότητα ζωής, ίσες ευκαιρίες και βιώσιμη ανάπτυξη για όλους. Καλώ τους πολίτες να πάμε μαζί για την καλύτερη Χαλκιδική που μας αξίζει!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.