Νέες επιχειρηματικές προσπάθειες με φόντο το τυρί

Η φήμη του παραδοσιακού κατσικίσιου τυριού του διαδίδεται από στόμα σε στόμα με ταχύτατους ρυθμούς. Πριν από μερικές μέρες μάλιστα Γάλλος δημοσιογράφος που επισκέφθηκε το τυροκομείο του και το δοκίμασε εντυπωσιάστηκε από τη γεύση του. Εκείνος όμως, αν και μόλις 26 χρονών, ως ο πιο αυστηρός κριτής των προϊόντων του, πιστεύει ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και προσπαθεί συνεχώς γι’ αυτό. Ο Χρυσοβαλάντης Μπαρτζάκης κατάφερε σε μόλις μία τετραετία να δώσει άλλη προοπτική στη Φάρμα Μπαρτζάκη στη Μεγάλη Παναγία, εξελίσσοντας την κτηνοτροφική μονάδα του πατέρα του με τη μεταποίηση του γάλακτος των αιγών της οικογένειας και τη δημιουργία σε αυτή την πρώτη φάση ενός παραδοσιακού κατσικίσιου τυριού.
Για την ώρα η διάθεση των τυριών της Φάρμας γίνεται άμεσα στον καταναλωτή μέσω παραγγελιών στην ορεινή Χαλκιδική, στη Σιθωνία και στο πρώτο πόδι μέχρι τα Νέα Μουδανιά. Τα προϊόντα φτάνουν επίσης στη Θεσσαλονίκη, με το πελατολόγιο να διευρύνεται συνεχώς, γεγονός που ανάγκασε τον Χρυσοβαλάντη να προχωρήσει στη δημιουργία νέων τυροκομικών εγκαταστάσεων για την κάλυψη της ζήτησης.