22 Φεβρουαρίου, 2024
Top News Η φωτό της εβδομάδας Θέμα Χαλκιδικής Κοινωνία Περιφέρεια Πολιτική & Οικονομία Χαλκιδική

Μεγάλη εκδήλωση του Ι. Τζίτζιου στον Δήμο Σιθωνίας

Μεγάλο πρόβλημα τα ναρκωτικά… 

Ο τόπος μας έχει συνέχεια και μέλλον

Τον μεγάλο ενθουσιασμό, την αγάπη και την ένθερμη υποστήριξη του κόσμου θα εισπράξει σήμερα σε μια   κατάμεστη αίθουσα, με κατοίκους της Σιθωνίας.
Ο κος Τζίτζιος σήμερα αναμένεται να εκφράσει  τη βαθιά του αφοσίωση στους συνδημότες του,  θα μεταφέρει  μήνυμα ενότητας και προόδου και θα τονίσει  ότι είναι πρόθυμος να εργαστεί  και πάλι σκληρά για τη ανάπτυξη της Σιθωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα αναφερθεί στα μεγάλα και μικρά έργα που υλοποίησε  κατά τις προηγούμενες δημοτικές του θητείες, αναδεικνύοντας  τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και παρουσίασε συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την επόμενη μέρα.
Η προεκλογική αυτή συνάντηση θα αποτελέσει  σημαντικό ορόσημο, καθώς οι πολίτες αγκάλιασαν με θέρμη τις προτάσεις του κου Τζίτζιου εκφράζοντας  ανοιχτά τη στήριξή τους προς το συνδυασμό του κου Τζίτζιου, ως την αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον της Σιθωνίας.
Η μεγάλη νίκη της Σιθωνίας έρχεται!
Το μήνυμα για τα ναρκωτικά 
Ο κος Τζίτζιος εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το ζήτημα των ναρκωτικών στον Δήμο Σιθωνίας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας ανέφερε τα ακόλουθα:
Οι τελευταίες στατιστικές δείχνουν ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες πιστεύουν ότι το πρόβλημα των ναρκωτικών χειροτερεύει στην τοπική κοινότητα και είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι. Ένα ποσοστό της τάξης του 70% πιστεύει ότι οι έμποροι ναρκωτικών, οι οποίοι κερδίζουν πολλά χρήματα από την διακίνηση, είναι οι χειρότεροι εγκληματίες και θα πρέπει να αυξηθούν δραματικά οι ποινές γι’ αυτούς.
🔹 Η μάστιγα των ναρκωτικών είναι ένα βαθύτατα κοινωνικό πρόβλημα και είναι εδώ, δίπλα μας, μέσα στα σπίτια μας.
🔹 Υπάρχουν διακινητές στην περιοχή μας που έπρεπε να είναι στη φυλακή; Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στα δελτία τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής και θα δει τις διαστάσεις του προβλήματος.
🔹 Είναι ευθύνη όλων μας να πάψουμε να εθελοτυφλούμε και να δούμε το πρόβλημα κατάματα. Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε γίνει μάρτυρες της εικόνας νέων παιδιών να έχουν χάσει τον έλεγχο υπό την επήρεια ουσιών, φαινόμενο λυπηρό για την τοπική κοινωνία.
🔸 Πολλοί νέοι δοκιμάζουν την εμπειρία της χρήσης παράνομων ουσιών από τους επιτήδειους που τους πλησιάζουν και τους υπόσχονται μια χλιδάτη ζωή, με λυμένα τα προβλήματα.
🔸 Αυτοί πρέπει να απομονωθούν από την τοπική κοινωνία, γιατί δεν τους ενδιαφέρει ο τόπος, ο άνθρωπος, ο νέος. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα.
🔸 Η τοπική μας κοινωνία καλείται να «δείξει» το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσει. Θέτουμε στόχους ως επόμενη Δημοτική Αρχή την ενίσχυση της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης των δημοτών, την συνεργασία με τις αρχές, τη στήριξη προγραμμάτων πρόληψης και συνεργασία με την «ΠΝΟΗ» και άλλους φορείς.
🔸 Είναι καιρός να ασχοληθούμε σοβαρά με τη μάστιγα των ναρκωτικών στην περιοχή μας. Η μέχρι σήμερα αντιμετώπιση, κυρίως λόγω του φόβου, χαρακτηρίζεται από αμηχανία και αδράνεια. Αλλά αυτό δεν αξίζει στα παιδιά μας, δεν αξίζει στο μέλλον τους.
📍 Απομονώνουμε τους διακινητές, στεκόμαστε τοίχος για την αλήθεια!
📍 Μένουμε ενωμένοι για μια υγιή κοινωνία, ενάντια στους εμπόρους της απελπισίας και στη σαπίλα τους.
📍 Μην πέσεις στην παγίδα, επέλεξε να ζήσεις αληθινά, να δημιουργήσεις για τον τόπο σου!
📍 Απομονώνουμε την καταστροφή, ενημερώνουμε για την αλήθεια, προστατεύουμε το μέλλον μας!
Όσα γράφω και δημοσιεύω στη σελίδα μου έχουν στόχο να ευαισθητοποιήσουν όλους εσάς και είναι η αλήθεια. Σε προηγούμενη ανάρτηση έγραψα μερικές σκέψεις για τη μάστιγα των ναρκωτικών στη Σιθωνία, όπου υπάρχει μεγάλη έξαρση. Μάλιστα αυτή τη μάστιγα, τη διακίνηση, τη χρήση και την εμπορία πάμε να την αποδεχτούμε ως κάτι φυσιολογικό και νόμιμο.
🔹 Είναι αδιανόητο ότι κάποιοι υποστηρίζουν το φαινόμενο και δεν σκέφτονται τα παιδιά τους, βλέπουν μόνο το χρήμα και αδιαφορούν για το γεγονός ότι καταστρέφουν ιδανικά και αξίες, σκοτώνοντας τους νέους. Κρίμα γι΄ αυτούς που έπεσαν τόσο χαμηλά…
🔹 Αυτή τη φορά θα αναφερθώ σε ένα άλλο «φαινόμενο», την προπαγάνδα, το οποίο εδώ στη Σιθωνία το καταγράφουμε έντονα τον τελευταίο καιρό.
🔹 Λάσπη και ψέματα, θεωρίες απίστευτες, χωρίς αρχή μέση και τέλος με σκοπό να διαστρεβλωθεί η αλήθεια. Ακούγονται σχόλια για χρήματα, δώρα και υποσχέσεις που δίδονται προς κάθε κατεύθυνση με σκοπό να φθαρούν άνθρωποι και υπολήψεις. Αυτό όμως είναι «έγκλημα» και αυτοί που συμμετέχουν και το υποστηρίζουν, είναι κι αυτοί υπόλογοι και έχουν την ίδια ευθύνη με τους άλλους. Κρίμα για την κατάντια τους…
🔹 Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, θα προστατεύσουμε το σωστό και την αλήθεια, γιατί έχουμε ευθύνη και υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας για το αύριο. Όσοι συμμετέχουν, ας σκεφτούν καλύτερα, γιατί το κέρδος είναι πρόσκαιρο και πολύ μικρό, σε αντίθεση με την καταστροφή που έρχεται και την συνυπογράφουν.
🆘ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ🆘
🔸Προπαγάνδα είναι η με κάθε μέσο συστηματική προσπάθεια μονόπλευρου επηρεασμού της κοινής γνώμης προς ορισμένη κατεύθυνση.
🔸Όπως πολύ ωραία αναφέρει ο Διογένης Παπαγιαννάκης, «η προπαγάνδα μπορεί να χρησιμοποιήσει με μεγάλη επιτυχία τις πτυχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς προς το συμφέρον του στόχου που εξυπηρετεί: Αρκεί να πείσεις την πλειοψηφία, και αυτή με τη σειρά της θα παρασύρει και τους υπόλοιπους.
Αλλά, ξέρετε, η προπαγάνδα μπορεί να είναι τόσο καλοσχεδιασμένη, που δε χρειάζεται καν να καταφύγει στο ψέμα: Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από το ψέμα -που ούτως ή άλλως μπορεί να αποκαλυφθεί και να οδηγήσει την προπαγάνδα σε ναυάγιο- εγγυάται η χρήση της παραποιημένης-μισής αλήθειας, ή η προβολή ενός μεμονωμένου γεγονότος προκειμένου να προκύψει ένα γενικό συμπέρασμα. Επίσης η χρήση μεμονωμένων γεγονότων τα οποία προβάλλονται αλλεπάλληλα σαν καταιγισμό ειδήσεων, προσφέρουν ένα αποτέλεσμα, στο οποίο δημιουργείς μια εντύπωση που βεβαίως δεν προέρχεται από ψεύδη, αλλά δεν αποκαλύπτει και την πραγματική κατάσταση που ίσως να επικρατεί. Έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το “πού εστιάζουν οι κάμερες”».
👉 Τέτοιες πρακτικές είναι γνωστές και οι πολίτες …έχουν γνώση. Όμως η επίθεση στο ήθος μας με συκοφαντίες και κάθε είδους κατηγορίες δεν βρίσκουν ανταπόκριση στη συνείδηση των συνδημοτών μας.
👉 Το σύστημα της φτηνής προπαγάνδας και της λάσπης θα συντριβεί στις 8 Οκτώβρη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.