21 Απριλίου, 2024
Πολιτική & Οικονομία

ΣΧΟΛΙΟ της Τ.Ο. ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Για τις δηλώσεις στελεχών της Δημοτικής Αρχής και συμβούλων της ΝΔ

Σχόλιο της Τ.Ο. Δήμου Θεσσαλονίκης για τις δηλώσεις στελεχών της Δημοτικής Αρχής και συμβούλων της ΝΔ με στόχο το ΚΚΕ και τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και στέλεχος του ΚΚΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλο

Οι επιθέσεις με δηλώσεις  στελεχών της Δημοτικής Αρχής Ζέρβα και συμβούλων της ΝΔ , τις τελευταίες μέρες, ενάντια  στο ΚΚΕ και προσωπικά στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και στέλεχος του ΚΚΕ, Σωτήρη Ζαριανόπουλο, τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και σε διάφορα άλλα μέσα, μόνο τυχαίες δεν είναι. Εξελίσσονται σε προεκλογική περίοδο, μετά από την ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές και την ανάδειξη του σε 3ο κόμμα στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Γνωρίζουν και οι ίδιοι τη λαϊκή δυσαρέσκεια που υπάρχει για τη δημοτική αρχή, που μπορεί να εκφραστεί με ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Γίνονται με φόντο τα 120 εργατικά «ατυχήματα» στην καθαριότητα μόνο τα τελευταία δύο χρόνια στο Δήμο Θεσσαλονίκης, πολύ περισσότερα, αναλογικά, το 2023. Καταλαβαίνουμε την ενόχληση της διοίκησης Ζέρβα και της κυβέρνησης που τη στηρίζει, για τη σταθερή, αταλάντευτη, μαχητική στάση του ΚΚΕ και των στελεχών του (βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι, συνδικαλιστές) δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου. Για τη στήριξη των αγώνων τους για τα αυτονόητα : ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες δουλειάς με λήψη άμεσων μέτρων ασφαλείας, να γυρίζουν οι εργαζόμενοι υγιείς και ασφαλείς στο σπίτι τους. 

Το  ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση θα  συνεχίσουν να αποκαλύπτουν τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, όσους συγκαλύπτουν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση και όσους συστρατεύονται σ’ αυτή τη πολιτική και στο νέο δημοτικό συμβούλιο μετά τις εκλογές του Οκτώβρη.

Οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί και φραστικές επιθέσεις προς στελέχη του ΚΚΕ και εκλεγμένους του πέφτουν στο κενό και καταδικάζονται ήδη από την πλειοψηφία των εργαζομένων του Δήμου και της πόλης. 

Οι εργαζόμενοι του Δήμου, ο λαός της πόλης γνωρίζουν καλά ποιος ήταν και θα είναι σταθερά στο πλάι τους. Γι αυτό και πρέπει να εκλεγούν πολλοί περισσότεροι κομμουνιστές στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Να βρεθεί πολλαπλά ενισχυμένη η Λαϊκή Συσπείρωση στις εκλογές του Οκτώβρη.

 

Το Γραφείο Τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.