22 Φεβρουαρίου, 2024
Editorial Απόψεις

Καλημέρα Έφη!!!

Το ταγκό και η πολιτική θέλουν δύο… Σε αυτή λογική για να πάει ο τόπος μπροστά, εκτός από μια ισχυρή Κυβέρνηση, χρειάζεται και μια σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση. Άλλωστε ο Άλεξης Τσίπρας πλέον αποτελεί παρελθόν για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μια νέα, όμως, μέρα ξημερώνει με την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου που πραγματικά έδειξε ηγετικά χαρακτηριστικά ήδη από την πρώτη τοποθέτησή της για την υποψηφιότητά της. Η ίδια δεν φοβήθηκε την ευθύνη και βγήκε μπροστά αφήνοντας πίσω τις αναχρονιστικές ταμπέλες της Αριστεράς και της Σόσιαλ-Δημοκρατίας, ανοίγοντας την βεντάλια ώστε στο νέο εγχείρημα να συμμετάσχουν περισσότεροι ενεργοί πολίτες.

 Η ίδια δήλωσε ότι είναι με τους πολλούς!!! Ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ χωρίς διαχωρισμούς μπορεί να πιέσει την Κυβέρνηση ώστε να μην είναι χαλαρή. Η αλήθεια είναι ότι ο χώρος της αντιπολίτευσης χρειάζεται σοβαρότητα και η Έφη Αχτσιόγλου με την πορεία της αλλά και με την θητεία της στο ηλεκτροφόρο Υπουργείο Εργασίας, έδειξε ότι, και ικανότητες έχει αλλά και το λέει η καρδούλα της!!!

Άλλο ένα θετικό της αποτύπωμα, είναι το γεγονός ότι απευθύνθηκε σε όλους τους πολίτες και όχι μόνο στα στελέχη ή τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας, σαφώς, ένα μεγάλο άνοιγμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται επανίδρυση και ανοικτές πόρτες αλλά κυρίως επιστροφή στην πραγματικότητα. Χρειάζεται πρόγραμμα με προοδευτικά χαρακτηριστικά αλλά κυρίως προσαρμοσμένο στις κύριες ανάγκες της κοινωνίας που πλέον δεν είναι η διαχείριση της φτώχειας, αλλά η λογική μιας διαφορετικής προσέγγισης της κοινωνικής πολιτικής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο πέρασμα του από την Κυβέρνηση την περίοδο 2015-2019 πλήγωσε την μεσαία τάξη και τους μικρούς επιχειρηματίες.  Η Έφη Αχτσιόγλου μπορεί να αποτελέσει την συγκολλητική ουσία όπου και πάλι θα ενώσει τους δεσμούς με τους λεγόμενους μικρομεσαίους….

Η εφημερίδα μας σαφώς και θα προβάλει όλες τις θέσεις των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωκομματικές εκλογές. Παίρνει όμως θέση και λέει την άποψη της, όπως κάνει κάθε φορά: Η Έφη Αχτσιόγλου είναι η πιο ασφαλής επιλογή για το παρόν και το μέλλον της κεντροαριστεράς σήμερα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.