23 Σεπτεμβρίου, 2023
Αφιερώματα Χαλκιδική

Ελαιόλαδο με… premium υπογραφή-“Styliana”

«Αμαζόνα», ένα όνομα που μας συνδέει συνειρμικά με το απώτατο παρελθόν, την πρωτόγονη φύση και τη δυναμικότητα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγει η οικογενειακή επιχείρηση Styliana επί σειρά ετών.  Πρόκειται για ένα premium ελαιόλαδο με υψηλή διατροφική αξία που παράγεται με μεράκι και  προσοχή από τη στιγμή της συγκομιδής μέχρι και την εμφιάλωση.

Η οικογένεια Κιοσσέ-Μαρτινάκη δημιουργεί με αγάπη αυτό το εξαιρετικά  παρθένο ελαιόλαδο το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από τους ελαιώνες της οικογένειας, των οποίων οι καρποί μαζεύονται με την παραδοσιακή χειρωνακτική μέθοδο που έτσι σέβεται τον καρπό χωρίς να τον ταλαιπωρεί.

Με έδρα την Ποτίδαια Χαλκιδικής η εταιρεία Styliana φροντίζει για την έγκαιρη συγκομιδή του καρπού σε εκείνο ακριβώς το στάδιο που η ελιά, ούσα σχεδόν άγουρη ακόμα, έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θα προσφέρουν στο λάδι την καλύτερη διατροφική αξία με τις πλούσιες πολυφαινόλες και τα θρεπτικά στοιχεία που εξασφαλίζουν η ποιότητα του ελαιολάδου.

Η Ποτίδαια, τόπος με μακρά ιστορία, γνωστή ήδη από την αρχαιότητα για την γεωγραφικά πλεονεκτική της θέση είναι η μητέρα γη της Styliana που προσφέρει στον καρπό την ιδιαίτερη, φρουτώδη και γεμάτη γεύση κάνοντας το λάδι τόσο ξεχωριστό. Στο αποτέλεσμα συμβάλει και η διαδικασία παραγωγής του λαδιού η οποία πραγματοποιείται με την περισσότερο φιλική προς τα θρεπτικά στοιχεία της ελιάς μέθοδο, την ψυχρή έκθλιψη. Με λίγες στροφές και χωρίς θέρμανση διασφαλίζεται η αγνότητα του ελαιολάδου παρέχοντας ένα ανώτερο ποιοτικά προϊόν από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.

Το λάδι «Αμαζόνα»  έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία για την ποιότητα και την γεύση του αλλά και με πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν τα οφέλη του, έχει κερδίσει ταυτόχρονα και την αγάπη του κόσμου και φυσικά  μια θέση στο τραπέζι ακόμα και του πιο απαιτητικού. Οι καλές κριτικές άλλωστε είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για κάθε παραγωγό που βάζει το μεράκι του για τα προϊόντα του ενώ παράλληλα σέβεται τον καταναλωτή προσφέροντας του ελαιόλαδο που και ο ίδιος θα χρησιμοποιήσει στο τραπέζι του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.