Κοινωνία Χαλκιδική

Διοργάνωση εκθέσεων από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θέλοντας να στηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και να προβάλει τις επιχειρήσεις του νομού μας, διοργανώνει εκθέσεις για τις επιχειρήσεις μέλη του.

 

  1.   Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων & Αθωνικών Γεύσεων, Ιερισσός
    27-31/07/2023

Το Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων & Αθωνικών Γεύσεων 2023 θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη και το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού στην παραλία της Ιερισσού το διάστημα 27 – 31 Ιουλίου 2023. 

Οι εκθέτες θα προέρχονται αποκλειστικά από τον χώρο των τροφίμων και ποτών.

Η έκθεση θα λειτουργεί τις ώρες 20:00 – 00:00. 

 

  1. Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας, Νέα Μουδανιά , 3-6/08/2023

Η Γενική Έκθεση Νέας Προποντίδας 2023 θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Προποντίδας και τον Σύλλογο Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών στην προβλήτα Νέων Μουδανιών το διάστημα 3–6 Αυγούστου 2023 και μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις ανεξαρτήτως αντικειμένου. 

Η έκθεση θα λειτουργεί τις ώρες 19:30 – 01:00.

 

  1. Έκθεση τοπικών προϊόντων Πολυγύρου, 17-20/08/2023

Η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Πολυγύρου 2023 θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Πολυγύρου και τον Εμπορικό Σύλλογο Πολυγύρου στον πεζόδρομο του Πολυγύρου, στην πλατεία των Έξι Βρύσεων, το διάστημα 17 -20 Αυγούστου 2023 και μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις ανεξαρτήτου αντικειμένου. 

Στις 17/08, την πρώτη μέρα της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το 3ο Taste Halkidiki   Festival.  Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής μόνο στο Taste Halkidiki Festival για τις επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης τοπικών προϊόντων που το επιθυμούν. Ωστόσο θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση από την αρχή, δεδομένου ότι θα ισχύσει μόνο ό,τι δηλωθεί στις αιτήσεις συμμετοχής. (Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το Taste Halkidiki Festival στο: events@chefstories.gr)

*Δεδομένου ότι υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Η έκθεση θα λειτουργεί τις ώρες 19:00 – 00:30.

 

Σε όλες τις εκθέσεις επιτρέπεται η λιανική πώληση προϊόντων από τους εκθέτες. (Οι εκθέτες για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να τηρούν όλες τις προβλεπόμενες από τις φορολογικές αρχές διατάξεις).

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκθέσεων θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις.

 

Τιμή ενοικίασης περιπτέρου: 

Περίπτερο για επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου  3*3 τ.μ.            50 €

Περίπτερο για επιχειρήσεις μη μέλη του Επιμελητηρίου  3*3 τ.μ.     150 €

*Για επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος μόνο στο 3o Taste Halkidiki Festival δεν υπάρχει χρέωση περιπτέρου

*Στην έκθεση του Πολυγύρου, φιλοξενούνται δύο επιχειρήσεις σε κάθε περίπτερο

 

  1. Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, 9-17/09/2023

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θα λάβει μέρος με επιχειρήσεις–μέλη του στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα γίνει στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 09 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) στα Περίπτερα 2 & 3.

 

Το κόστος ενοικίασης περιπτέρου ανέρχεται στα 100 € ανά επιχείρηση.

 

Το Επιμελητήριο θα επιδοτήσει το επιπλέον κόστος ενοικίασης περιπτέρων και του εξοπλισμού των επιχειρήσεων, που θα λάβουν μέρος στις εκθέσεις.

 

Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι ταμειακά ενήμερες για το 2023 επιχειρήσεις-μέλη, εγγεγραμμένες στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής και έπειτα οι επιχειρήσεις του Νομού που δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Επιμελητηρίου.

(πληροφορίες για τις οφειλόμενες συνδρομές των επιχειρήσεων και δυνατότητα εξόφλησης στο e-Επιμελητήριο www.epihal.gr)

 

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται εδώ (https://epihal.gr/ektheseis-2023/) και πρέπει να σταλεί στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από την επιχείρηση το αργότερο έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023.

 

Σημείωση: Επιχειρήσεις που δεν έχουν επαγγελματική έδρα στο Νομό Χαλκιδική, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.epihal.gr και στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200, e-mail: info@epihal.gr , υπεύθυνη κα Τζηρίτη Γεωργία. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.