Ελλάδα Πολιτική & Οικονομία

«Τρεχάτε ποδαράκια μου» για τους πολιτευτές ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ΠΑΣΟΚ στην Χαλκιδική 

-Τους δρόμους έχει πάρει ο Γιάννης Γιώργος, προκειμένου να ενισχύσει την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, πού αλλού, στην  Χαλκιδική Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης έχει καταρτίσει προσωπικό πρόγραμμα περιοδειών σε εμπορικούς δρόμους και περιοχές των δήμων της  Χαλκιδικής, δίνοντας κι αυτός δυναμικό παρών στη μάχη για να πετύχει τους εκλογικούς στόχους της η ΝΔ στις κάλπες της 25ης Ιουνίου. Ο κος Γιάννης Γιώργος επισκέφτηκε Νέα Μουδανιά, Πολύγυρο ενώ τις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί τον Δήμο Αριστοτέλη, τον Δήμο Σιθωνίας και τον Δήμο Κασσάνδρας.

 Ως ο μόνος βουλευτής της Χαλκιδικής που εξελέγη στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη νιώθει μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες του, καθώς αυτή τη φορά ο αγώνας γίνεται για τις ψήφους του κόμματος κι όχι για τους προσωπικούς σταυρούς. Όλα παρακολουθούνται και συνεκτιμώνται…

-Ανάλογο αγώνα κάνουν όλοι όσοι δεν εξελέγησαν βουλευτές στην  Χαλκιδική, όπως ο Γρηγόρης Τάσιος που ήδη έχει επισκεφτεί μεγάλες λαϊκές στους Δήμους της Χαλκιδικής.

-Οι δε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αφιέρωσαν τις τελευταίες μέρες στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, όπου το κλίμα, παρά το κακό αποτέλεσμα δεν το λες και απαισιόδοξο. Εκείνη μάλιστα που καίγεται για να τα πάει καλύτερα το κόμμα στις 25 Ιουνίου είναι η Κυριακή Μάλαμα.  Φυσικά υπάρχει ένα ιδιώτυπο μπρα ντερ φερ με τον Απόστολο Πάνα καθώς η εκλογή δυο Βουλευτών της ΝΔ είναι πολύ πιθανή αν ανέβουν ακόμη λίγο τα ποσοστά.

-Και πολύ έκαναν υπομονή. Δεν κρατιούνται πλέον οι υποψήφιοι δήμαρχοι σε όλη τη Χαλκιδική και παρότι είμαστε εν μέσω άλλων εκλογών, των βουλευτικών, εκείνοι έχουν τον δικό τους καημό. Ο καιρός τρέχει, τα μπάνια του λαού πλησιάζουν και μετά μένουν 40 – 50 μέρες για τις δημοτικές εκλογές. Οπότε η περιορισμένη προεκλογική εκστρατεία και το πιεστικό πια χρονοδιάγραμμα για την οριστική κατάθεση των ψηφοδελτίων (31 Αυγούστου), δεν αφήνουν περιθώρια στην υπομονή. Αναμένεται να δούμε σύντομα ανακοινώσεις στους Δήμους Αριστοτέλη, Πολύγυρου και Νέας Προποντίδας ενώ πραγματικά γίνεται χαμός στην Κασσάνδρα που όλοι θέλουν να είναι υποψήφιοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.