21 Απριλίου, 2024
Χαλκιδική

Σκληρό ροκ Κ. Μάλαμα προς Α. Πάνα

Δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε τις δηλώσεις υποψηφίων άλλων κομμάτων, εντούτοις, μας προξένησε εντύπωση η δήλωση υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ της Χαλκιδικής, ότι ο στόχος τους δεν είναι να δημιουργήσουν πολιτικά αναχώματα στη Νέα Δημοκρατία, αλλά αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να προσπεράσουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Εμείς, εδώ και τέσσερα χρόνια παρακολουθούμε μια χαλαρή αντιπολίτευση από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική προς τη Νέα Δημοκρατία σε συγκεκριμένους τομείς που μας προβληματίζει. Συγκεκριμένα :

 

  1. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική στηρίζει τα συμφέροντα της Ελληνικός Χρυσός, γι’ αυτό άλλωστε κι υπερψήφισε την σκανδαλώδη νέα σύμβαση, όταν αυτή ήρθε στη Βουλή.
  2. ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική ήταν εξαφανισμένο όταν οι ελαιοπαραγωγοί κατέβηκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν καλύτερες τιμές στην ελιά, ενώ η εκπροσώπηση τους στη Βουλή τους υπόσχονταν “διαμεσολαβήσεις” για να τους δοθούν χρήματα που τους έταζε η Νέα Δημοκρατία και τα οποία ποτέ δεν δόθηκαν.
  3. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική δεν είπε κουβέντα για τα κυβερνητικά ψέματα σε σχέση με το φράγμα του Χαβρία.
  4. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική δεν είχε πει κουβέντα για τα ολέθρια λοκνταουν στη Χαλκιδική, όταν η κυβέρνηση κατέστρεφε την δημόσια υγεία και τον τουρισμό.
  5. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική συνεργάζεται ήδη με την Νέα Δημοκρατία σε πολλά αυτοδιοικητικά σχήματα στο Νομό.

 

Μήπως τελικά το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική, που λέει ότι έχει ως αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κι η Νέα Δημοκρατία που ορέγεται την δεύτερη έδρα είναι οι δύο όψεις του ίδιου συστήματος;

 

Να τους αψηφίσουμε στις 25 Ιουνίου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.