21 Απριλίου, 2024
Άρθρα

H επίσκεψη Μητσοτάκη, το διακόνημα  των δυο εδρών και το φράγμα του Χαβρία….

Γούρι αποκάλεσε την επίσκεψη του στην Χαλκιδική, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μάλιστα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι το 2019 είχε έρθει και πάλι και αυτό αποτελεί θετικό βήμα…

Σαφώς και η επίσκεψη αυτή έβγαλε ειδήσεις μιας και η Χαλκιδική λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων και του άστατου καιρού βρίσκεται στην επικαιρότητα. Ο ίδιος ο κος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι από την επόμενη μέρα που  θα γίνε Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μαζί με τους ιθύνοντες του ΕΛΓΑ θα επισκεφτούν την περιοχή ώστε να εξετάσουν δέσμη μέτρων για την επόμενη μέρα. Άλλωστε η ακαρπία στην ελιά έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.

Αναφορικά με το φράγμα Χαβρία και την αρνητική τροπή που πήρε μιας και κρίθηκε άγονος ο διαγωνισμός και έτσι το έργο πηγαίνει στις καλένδες, ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα βρει χρηματοδοτικό εργαλείο για την οριστική του ένταξη και υλοποίηση όπου στο τέλος της επόμενης θητείας θα παραδοθεί αφενός στους αγρότες και αφετέρου στους πολίτες. Άλλωστε θα λύσει ζητήματα άρδευσης και ύδρευσης.

Αυτό όμως που ζήτησε και στην ομιλία του στον Πολύγυρο και στην Νικήτη και στα Νέα Μουδανιά είναι η Νέα Δημοκρατία να λάβει δεύτερη έδρα στην περιοχή. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την πολύ δουλειά αλλά και την θέληση των πολιτών και των στελεχών προς αυτή την κατεύθυνση. Η Χαλκιδική μπορεί να τα καταφέρει δήλωσε χαρακτηριστικά. Αλήθεια είναι όμως πως αυτή η προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη μάλλον δεν άρεσε σε κάποιους μιας και φάνηκε να μην είναι πρόθυμοι να τρέξουν όπως θα έπρεπε να γινόταν…

Αυτά όμως θα τα πούμε μετά τις εκλογές. Σήμερα έχει σημασία ότι η επίσκεψη Μητσοτάκη έβγαλε ειδήσεις και όλοι ευχόμαστε να είναι υπέρ των πολιτών και της κοινωνίας. Άλλωστε η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι δεδομένη και μάλιστα με αυτοδυναμία. Ο αριθμός των Βουλευτών είναι ένα ζήτημα. Αυτό όμως θα ξεκαθαρίσει οριστικά στις επόμενες εκλογές… Κυριακή κοντή γιορτή!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.