Πολιτική & Οικονομία

H “άγνωστη” τελευταία επίσκεψη του Γ. Καρατζαφέρη πριν διαγραφεί το 1999 στην Χαλκιδική μέσα απο φωτογραφικά ντοκουμένα του Κ. Μαντζούφα….

Ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής και γνωστός μαχητής της παράταξης, Κώστας Μαντζούφας, με προσωπική του ανάρτηση στο ίντερνετ, έφερε στο φως της δημοσιότητας πλούσιο φωτογραφικο υλικό από την παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη στην Χαλκιδική και ιδιαίτερα στην περιοχή της Ορμύλιας. Θυμίζουμε ότι ο κος Καρατζαφέρης ήρθε το 1999 στην περιοχή και ήταν η τελευταία του περιοδία πριν διαγραφεί από την Νέα Δημοκρατία μετα τις εκλογές του 2000. Θυμίζουμε πως σήμερα στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες του Κώστα Μαντζούφα;
Όταν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ΟΝΝΕΔ στο νομό Χαλκιδικής, με τις πολιτικές τους πρωτοβουλίες, δεν άφηναν κανένα περιθώριο και σε κανέναν, να έχει διαρροές από τα δεξιά… και “χτυπούσε ταβάνι”, ποσοστά από 50%-55%!!!
Απρίλιος 1999, λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές και ένα χρόνο πριν τις εθνικές εκλογές (πάντα πριν πεινάσεις μαγειρεύεις), εγκαίνια Τ. Γ. ΟΝΝΕΔ ΟΡΜΥΛΙΑΣ και πολιτική εκδήλωση(συνεστίαση) ταυτόχρονα!!!
Κεντρικός ομιλητής ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν. Δ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ(οι διαρροές που λέγαμε παραπάνω με τι τρόπο μαζεύονταν, εγκαίρως!!!)
Αγνοί αγωνιστές της παράταξης όλα τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ που διοργάνωναν εκείνες τις εκδηλώσεις , χωρίς κανένα προσωπικό όφελος και συμφέρον!!! Το κεντρικό σύνθημα, επίκαιρο όσο ποτέ, “ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΑΣ”!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.