Κοινωνία

Χαλκιδική: Καταστροφές και προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης

Χαλκιδική: Καταστροφές και προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης

 

Σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν στα Νέα Μουδανιά, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια

Προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου του νομού Χαλκιδικής έχει προκαλέσει η ισχυρή βροχόπτωση που σημειώνεται από τα ξημερώματα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, πλήττοντας συγκεκριμένης περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Χαλκιδική ισχυρές βροχοπτώσεις και κεραυνοί πλήττουν από νωρίς το πρωί περιοχές της Νέας Καλλικράτειας, των Νέων Μουδανιών και της Κασσάνδρας. Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας μπήκαν λίγο αργότερα και οι περιοχές της Σιθωνίας και της βορειοανατολικής Χαλκιδικής. Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν στα Νέα Μουδανιά λόγω των έργων του Δήμου που βρίσκονται σε εξέλιξη και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Προβλήματα υπήρξαν νωρίς το πρωί με πλημμυρισμένους δρόμους στην Όλυνθο και στις Καλύβες, όπου σε κάποια σημεία ήταν δύσκολη η κυκλοφορία των οχημάτων. Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις επαρχιακές οδούς Διονυσίου-Παραλία Διονυσίου και Παραλίας Διονυσίου-Ν. Φλογητών, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Ορμύλιας-Βραστάμων και στο 1ο χλμ. της δημοτικής οδού που συνδέει το 7,5 χλμ. της επαρχιακής οδού Μουδανιών-Σιθωνίας με το Δημοτικό Διαμέρισμα Ολύνθου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους και η Τροχαία εφιστά την προσοχή των οδηγών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.