23 Σεπτεμβρίου, 2023
Περιφέρεια

Αντώνης Μιχαλάκης για την υποψηφιότητα του: Απόφαση Ευθύνης, η Υποψηφιότητα για το Δήμο Κασσάνδρας

Ανακοίνωση Συνδυασμού για το Δήμος Κασσάνδρας

 

 

Κάνοντας χρήση των νέων τεχνολογιών, επικοινώνησε με τους πολίτες σήμερα το πρωί ο Αντώνης Μιχαλάκης, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Κασσάνδρας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές δηλώνοντας ότι:

«Είναι μια απόφαση που προήλθε μέσα από συλλογικές διαδικασίες, και σχετίζεται κυρίως με το αίσθημα ευθύνης που η πολυπληθής ομάδα μου και εγώ, έχουμε ως πολίτες απέναντι στην απραξία που επικρατεί σήμερα στον Δήμο μας το Δήμο Κασσάνδρας.

Μια κατάσταση που δεν σχετίζεται με τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου μας και ταυτόχρονα μας ενώνει ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις, γιατί υπάρχει ένα κοινός στόχος. Να αλλάξουμε τα πράγματα, να δράσουμε δημιουργικά και να λειτουργήσουμε ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ.

Να σταθούμε με αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ απέναντι στο μέλλον του τόπου μας. Στην προσπάθεια αυτή, μαζί με τους συνεργάτες μου, δηλώνουμε παρόντες για την αλλαγή, με σύγχρονες ιδέες, με καινοτόμες προτάσεις και με εφικτές λύσεις τόσο για τα καθημερινά θέματα όσο και για τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου Κασσάνδρας. Για τις υποδομές, τον  τουρισμό, την εξωστρέφεια, την κοινωνία, την κοινωνική μέριμνα. Για μια διοίκηση ανθρώπινη και αξιοπρεπή, για νέες θέσεις εργασίας, για τα σχολεία και για το μέλλον των παιδιών μας.  Για την σταθερότητα και την ανταποδοτικότητα προς όλους τους πολίτες, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς διακρίσεις.  Να συζητήσουμε μαζί, να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ, να ενώσουμε ιδέες, να αναδείξουμε τον τόπο μας και να διαμορφώσουμε μαζί τη νέα εποχή για τον Δήμο μας.  Ο Δήμος Κασσάνδρας έχει μεγάλες προοπτικές και δεν έχει χρόνο για χάσιμο».

Στο μήνυμα του ο Υποψήφιος Δήμαρχος, αναλογιζόμενος την ΕΥΘΥΝΗ που αναλαμβάνει, ανακοίνωσε το όνομα του Συνδυασμού «Κασσάνδρα, ΕΥΘΥΝΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ», και με το χέρι στην καρδιά απευθύνθηκε προς όλες και όλους, ζητώντας τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ τους, για να φέρουν την ΑΝΑΠΤΥΞΗ στο Δήμο Κασσάνδρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.