Άρθρα

Την Κυριακή 21 Μαΐου ψηφίζουμε και για τη Χαλκιδική μας, για να την πάμε μαζί με όλη την Ελλάδα μπροστά.

Άρθρο του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρη Τάσιου

Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για να διατηρήσουμε όσα πετύχαμε και για να αλλάξουμε όσα  δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε δυναμικά στο μέλλον. Ψηφίζουμε, για μια ισχυρή Ελλάδα που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στη διεθνή σκακιέρα, γίνεται πυλώνας ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή, ενισχύει τις προοπτικές της οικονομίας και στηρίζει αποφασιστικά την αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για μια Ελλάδα με αναπτυξιακή δυναμική μεγαλύτερη από την υπόλοιπη Ευρώπη, με προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων, με θωρακισμένη την εθνική μας άμυνα.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Ελλάδα, παρά τις δυσκολίες, απέδειξε ότι μπορεί να απαντά με επιτυχία στις προκλήσεις μέσα σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον που μεταλλάσσεται ραγδαία και να αντιμετωπίζει με σχέδιο και αισιοδοξία κάθε αβεβαιότητα και κάθε εξωγενή κρίση. Tην πανδημία, που προκάλεσε τη βαθύτερη ύφεση εδώ και δεκαετίες, διαδέχθηκε o πόλεμος στην Ουκρανία και ακολούθησε η ενεργειακή κρίση και το  μεγαλύτερο πληθωριστικό κύμα των τελευταίων δεκαετιών. Η Ελλάδα όμως έμεινε όρθια και συνέχισε να κάνει βήματα μπροστά. Η κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015.  Η δική μας παράταξη έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και η δική μας παράταξη την κράτησε στην Ευρώπη, όταν άλλοι πειραματίζονταν επικίνδυνα με το μέλλον της χώρας.

Η σημερινή κυβέρνηση δεν κορόιδεψε τους πολίτες, απεναντίας, τήρησε όλες τις βασικές της δεσμεύσεις. Υλοποιεί μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία, προχωρά σε ριζική αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για τους αγρότες μας, εφαρμόζει οριζόντια πολιτική για τους νέους με μέτρα όπως η φθηνή στέγη και η δημιουργία περισσότερων και καλύτερα αμειβόμενων θέσεων εργασίας. Από μια αποδυναμωμένη οικονομία το 2019 και την απαξίωση σε όλους τους τομείς, η Ελλάδα εξάντλησε όλα της τα περιθώρια για να σταθεί δίπλα στον πολίτη, αύξησε μισθούς και συντάξεις, κατήργησε ουρές και την ταλαιπωρία στις συναλλαγές με το κράτος, δημιούργησε νέα ρεκόρ στον Τουρισμό μας.

Την Κυριακή  21 Μαΐου ψηφίζουμε σταθερότητα και η δύναμη βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ψηφίζουμε ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη για να ακούγεται η φωνή της πατρίδας μας αυτοδύναμη, ακόμα πιο ισχυρή στις Βρυξέλλες, για να συνεχίσουμε να βλέπουμε στην Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο με εμβληματικά έργα υποδομής, για να να έχουμε ένα κράτος που προστατεύει τους πολίτες και συμπαραστέκεται στους αδύναμους. Για να έχουμε μια κυβέρνηση που όποτε γίνονται σφάλματα, έχει το θάρρος να μας κοιτάζει στα μάτια και να τα αναγνωρίζει, χωρίς αλαζονεία και καθεστωτική νοοτροπία, όπως έχουμε δει τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν. Και να έχει τη δύναμη να τα διορθώσει.

Την Κυριακή 21 Μαΐου ψηφίζουμε και για τη Χαλκιδική μας, για να την πάμε μαζί με όλη την Ελλάδα μπροστά. Η Χαλκιδική έχει ανάγκη από νέα δύναμη. Με γνώσεις, με διεθνείς παραστάσεις, με πανελλήνια επιρροή, με εμπειρία διαχείρισης κρίσεων πρωτοφανούς χαρακτήρα, έχει ανάγκη από καθαρή και αποτελεσματική φωνή. Γι’ αυτό είμαι στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα για την Πατρίδα μας, για τη Χαλκιδική μας, για τα παιδιά μας. Γιατί εκπροσωπώ μια νέα αντίληψη για την πολιτική. Με τον πολίτη συμμέτοχο, όχι πελάτη. Με στοχευμένο πολιτικό σχέδιο και όχι με παραπολιτική. Με αποτελέσματα και όχι με δικαιολογίες.

Ευκαιρία που χάνεται δεν επιστρέφει. Πάμε μπροστά, πάμε δυνατά για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ενωμένοι για την Πατρίδα μας, αποφασισμένοι για τη Χαλκιδική μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.