8 Ιουνίου, 2023
Κοινωνία Περιφέρεια

Εφικτές οι δυο έδρες σύμφωνα με στελέχη του Κόμματος 

Μεγάλη εκδήλωση της ΝΔ στον Πολύγυρο

Σύσσωμα τα στελέχη της ΝΔ στη Χαλκιδική παραβρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική, που οργάνωσε η ΔΕΕΠ Χαλκιδικής.

Οι υποψήφιοι βουλευτές απηύθυναν μήνυμα νίκης και ενότητας του κόμματος και τόνισαν ότι ο στόχος είναι ένας: αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιάννης Γιώργος αναφέρθηκε στην επιλογή του, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Χαλκιδική, από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Όταν επιλέγεσαι μεταξύ δεκάδων συναδέλφων αντιπεριφερειαρχών απ’ όλη την χώρα από τον πρωθυπουργό ως μοναδικός χωρικός αντιπεριφερειάρχης κατ’ εξαίρεση αυτής της απόφασης δεν περιποιεί τιμή μόνο για το πρόσωπό μου αλλά για όλη τη Χαλκιδική. Φυσικά δεν είναι μόνο τιμή αλλά και ευθύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γρηγόρης Τάσιος ανέφερε«Δίνω κι εγώ τον αγώνα μου μαζί με την καθεμιά και με τον καθένα από εσάς, για να διατηρήσουμε τη ΝΔ πρώτη δύναμη στη χώρα. Όσοι είμαστε σήμερα μέσα σε αυτή την αίθουσα είμαστε μια γροθιά, έχουμε όλοι μια φωνή. Σας καλώ να δώσουμε τον αγώνα όλοι μαζί ενωμένοι όχι μόνο με τους παραδοσιακούς μας ψηφοφόρους, αλλά να φέρουμε και άλλους. Να εξηγήσουμε σε όλους με επιχειρήματα ότι υπερέχουμε σε όλα, ότι εμείς είμαστε με τη σταθερότητα και με την ισχυρή Ελλάδα. Όσο μεγαλύτερη θα είναι η νίκη της ΝΔ το βράδυ της 21ης Μαΐου, τόσο θα κοπεί ο βήχας σε όσους επενδύουν στην αποσταθεροποίηση».

Η υποψήφια βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Μαρία Λαθούρη Πάργα σχολίασε: “Στις εκλογές αυτές διεκδικώ την στήριξη σας και συγχρόνως σας καλώ σ΄αυτή τη συλλογική προσπάθεια ώστε να δώσουμε ηχηρό μήνυμα από την πρώτη κάλπη. Επιθυμώ να συμβάλλω στην διαμόρφωση μιας πολιτικής που θα επικεντρώνεται τα ανάγκες των πολιτών, στις ίδιες και δίκαιες ευκαιρίες για όλους. Στις εκλογές αυτές θα κριθεί αν η χώρα θα συνεχίσει να πορεύεται με αυτοπεποίθηση και σταθερότητα ή αν θα ξαναγυρίσει πίσω’.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.