30 Σεπτεμβρίου, 2023
Κοινωνία

«Μου ζητούσε λεφτά για ναρκωτικά»

 Ο «ξανθός μάγος» που κατηγορείται για τον βιασμό της βαφτισιμιάς του μιλά μέσα από τη φυλακή

«Μου ζητούσε λεφτά για ναρκωτικά» – Ο «ξανθός μάγος» που κατηγορείται για τον βιασμό της βαφτισιμιάς του μιλά μέσα από τη φυλακή

Ο 78χρονος δηλώνει πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας από την ανήλικη βαφτισιμιά του

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» αναφορικά με την υπόθεση του 78χρονου «ξανθού μάγου», ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης βαφτισιμιάς του.

Ο 78χρονος που έγινε γνωστός μέσα από τα ταχυδακτυλουργικά του βρίσκεται πλέον στη φυλακή, με τον ίδιο και τον πατέρα του φερόμενου ανήλικου θύματος να μιλούν στο LIVE NEWS και να περιγράφουν τα γεγονότα από τη δική τους οπτική γωνία.

Ο κατηγορούμενος δηλώνει πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας από το ίδιο το θύμα, ενώ ο πατέρας αναφέρει πως ο 78χρονος ενδεχομένως να έχει προβεί σε ανάλογες πράξεις ξανά στο παρελθόν.

«Το έχουν ξανακάνει»

Ο «ξανθός μάγος» δηλώνει θύμα σκευωρίας, με τον πατέρα της 16χρονης βαφτισιμιάς του να περιγράφει την κατάσταση της κόρης του και να ζητάει την παραδειγματική του τιμωρία.

«Το ίδιο πράγμα που κάνανε σε εμένα τώρα, το κάνανε πριν από λίγα χρόνια με τον παπά της ενορίας. Τον κάλεσαν εκεί πέρα για να κάνει ένα ευχέλαιο στο σπίτι και την άλλη ημέρα το πρωί, ο κουμπάρος μου αυτός, πήγε στο σπίτι και του λέει του παπά ‘κοίταξε να δεις, χθες που πήγες μου είπε η γυναίκα μου, ότι πήγες να τη βιάσεις, να την κάνεις και τα λοιπά, να την αγκαλιάσεις, γι’ αυτό’, λέει ‘δώσε μου 5.000 γιατί αλλιώς θα σε πάω στον δεσπότη’», λέει ο ίδιος μέσα από τη φυλακή.

Ο 78χρονος κατηγορούμενος δηλώνει πως η βαφτισιμιά του έκανε την καταγγελία επειδή ο ίδιος δεν ενέδωσε στον εκβιασμό της.

«Τώρα αυτό, είχε έναν φίλο και επειδή ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά και τέτοια, μια μέρα μου λέει, ‘θέλω να μου δώσεις 2.000 ευρώ, να πάρουμε αυτά που θέλουμε να πάρουμε, να κρατήσουμε για εμάς και να πουλήσουμε κιόλας, γιατί έχουμε μείνει χωρίς μία’. Λέω: ‘κορίτσι μου αυτό δεν μπορώ να το κάνω, εγώ είμαι 78 χρονών άμα σε πιάσουν θα πούνε πού βρήκες τα λεφτά και θα καταλήξουν σε εμένα και αφού ξέρω ότι παίρνεις τέτοιες ουσίες και νοσηλεύεσαι και κάνεις, θα βρω τον μπελά μου’».

Η καταγγελία & η στιγμή της σύλληψης

Ο ίδιος μιλάει και για την στιγμή της σύλληψής του.

«Μόλις είχα τελειώσει, μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο να φύγω, έρχεται αυτή εκεί πέρα και με το δάχτυλο έτσι, πρώτη φορά μου μίλησε έτσι άσχημα, μου λέει ‘αν δε μου δώσεις τα 2.000 ευρώ να ξέρεις’, λέει ‘θα πάω στην αστυνομία και θα πω ότι μου έβαλες μέσα στο ποτό κάτι χάπια και ασέλγησες, επάνω μου’».

Ο πατέρας της 16χρονης τονίζει στο LIVE NEWS πως με την στάση που κρατάει ο επονομαζόμενος «ξανθός μάγος» κακοποιεί την κόρη του για δεύτερη φορά.

«Το κορίτσι μου προσπαθεί να συνέλθει από όλα όσα βίωσε από τον άνθρωπο αυτόν. Και τώρα με όσα ισχυρίζεται αυτός, το παιδί μου βιώνει έναν δεύτερο βιασμό και οφείλουμε να την προστατεύσουμε. Κλαίει και στενοχωριέται και πρέπει να είμαστε δίπλα της αν και είναι δύσκολο να καταφέρει ποτέ να το ξεπεράσει», λέει ο πατέρας της νεαρής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.