Περιφέρεια

Στους 5 βαθμούς με κουστούμι!!!

 

Στην Μεγάλη Παναγιά και με άρωμα υποψήφιου Βουλευτή ο Γ. Τσιουπλάκης
Χαράς ευαγγέλια για τον Γιώργο Τσιουπλάκη μετά την δήλωση του Υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργό Γ. Μπρατάκο. Η φημολογούμενη κάθοδος αντιπεριφερειαρχών στις βουλευτικές εκλογές είχε ανοίξει μεγάλα μέτωπα το τελευταίο διάστημα στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Για να αποφευχθούν εσωκομματικές αντιπαραθέσεις, η ΝΔ θεώρησε προτιμότερη την μη συμμετοχή Αντιπεριφερειαρχών στα βουλευτικά ψηφοδέλτια

Ο εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος με συνέντευξή του στη Real ξεκαθαρίζει ότι εν ενεργεία αντιπεριφερειάρχες δεν θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια.

Ο Γιάννης Μπρατάκος, βάζει «στοπ» σε βουλευτικές υποψηφιότητες εν ενεργεία αντιπεριφερειαρχών δηλώνοντας πως «για τα αυτοδιοικητικά στελέχη μπορώ να σας πω ότι δεν πρόκειται να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά μας νυν αντιπεριφερειάρχες Η αυτοδιοίκηση έχει τη δική της μεγάλη σημασία. Την εμπιστευόμαστε την εκτιμούμε και τη στηρίζουμε. Γι’ αυτό δεν θέλουμε να συνεχιστεί η λανθασμένη αντίληψη η οποία θέλει την αυτοδιοίκηση όχι να είναι αυτοσκοπός αλλά ένα απλό σκαλοπάτι για την είσοδο στη Βουλή».

Η συνέντευξη και η δήλωση Μπρατάκου προφανώς απηχεί τις αποφάσεις της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού ο οποίος επέλεξε την ηρεμία στην κοινοβουλευτική ομάδα αντί της ενίσχυσης των ψηφοδελτίων.

Ο Γιώργος Τσιουπλάκης, γιός του πρώην Βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τσιουπλάκη, βρέθηκε στο στο Στρατώνι όπου και παρέστη στις εορτές της Αγίας Βαρβάρας. Ο ίδιος δήλωσε τα ακόλουθα:
Της Αγίας Βαρβάρας σήμερα. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Τιμήσαμε σήμερα όπως άλλωστε άρμοζε την Αγία στο Στρατώνι, παρέα με φίλους από τα παλιά. Για μένα αυτό το μέρος φέρνει μόνο συγκίνηση…!
Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο ίδιος αγέρωχος, σίγουρος και με αέρα… βρέθηκε στην πρώτη γραμμή με το κρύο να είναι αισθητό με κουστούμι, ενώ την ίδια ώρα οι πιο πολλοί που ήταν εκεί φορούσαν χειμωνιάτικα μπουφάν. Μάλιστα στα πειράγματα φίλων και γνωστών για το αν κρυώνει αυτός έλεγε με νόημα ότι τώρα ξεκινά το ζέσταμα και ότι ο ίδιος είναι θηρίο και δεν κρυώνει… με σαφείς αιχμές για τα τεκταινόμενα στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.