2 Δεκεμβρίου, 2023
Top News Περιφέρεια

Ζορίζουν οι αυτοδιοικητικές τον ΣΥΡΙΖΑ στην Χαλκιδική 

Δεδομένου, ότι δεν μιλάμε για ένα κόμμα με ισχυρά ερείσματα στην Αυτοδιοίκηση, υπάρχουν φωνές που προβάλλουν την ανάγκη επίσπευσης των συνομιλιών ειδικά σε τοπικό επίπεδο στον ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής.

Μπορεί στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
να διαλαλούν ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μακριά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει την Κουμουνδούρου.

Το γεγονός ότι οι εθνικές εκλογές, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα διεξαχθούν στην ώρα τους δημιουργεί μεγαλύτερο προβληματισμό, καθώς συμπυκνώνει ακόμα περισσότερο την καθαρή προεκλογική περίοδο για τις δημοτικές και περιφερειακές κάλπες.

Δεδομένου, μάλιστα, ότι δεν μιλάμε για ένα κόμμα με ισχυρά ερείσματα στην Αυτοδιοίκηση, υπάρχουν φωνές που προβάλλουν την ανάγκη επίσπευσης των συνομιλιών με στόχο συνεργασίες. Στην περιοχή μας είναι πολύ πιθανό να στηριχθεί το ψηφοδέλτιο του κου Τσακνή στον Δήμο Αριστοτέλη αν και υπάρχουν φωνές για δημιουργία ψηφοδελτίου από την πρώην Βουλευτή Κατερίνα Ιγγλέζη. Στον Δήμο Πολυγύρου γίνονται κινήσεις και ενωτικό προοδευτικό ψηφοδέλτιο ενώ στον Δήμο Σιθωνίας και Κασσάνδρας δύσκολα θα γίνει ψηφοδέλτιο αν και υπάρχουν φωνές για στήριξη στην Δήμαρχο Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά. Ειδική περίπτωση ο Δήμος Νέας Προποντίδας που γίνονται επαφές οι οποίες έχουν προχωρήσει πάρα πολύ και σίγουρα θα γίνει κάτι δυνατό… Τέλος σε επιπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας φαίνεται ότι υποψήφια έχει προταθεί να είναι η πρώην Υφυπουργός Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη η οποία στις εσωκομματικές εκλογές σε επίπεδο ΠΚΜ βγήκε πρώτη από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.