30 Σεπτεμβρίου, 2023
Top News Συνεντεύξεις

Θ. Τζήμερος: Φορολογία στο 15%!!!

Σημαντική ομιλία του στα Ν. Μουδανιά

 

 

 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ένα νέο κόμμα;

Είμαστε τόσο παλιοί όσο η ιδέα του κράτους δικαίου. Είναι ντροπή για τη χώρα μας, που η ευνομία, η ισονομία και η αξιοκρατία, έννοιες τις οποίες η αρχαία Ελλάδα δημιούργησε και στις οποίες βασίζονται όλα τα σύγχρονα κράτη, να είναι ακόμα ζητούμενες. Θα έπρεπε όλα τα κόμματα, πριν τις «ιδεολογικές» κόντρες –πραγματικές ή προσποιητές– να φτιάξουν ένα αξιόπιστο, σύγχρονο κράτος, στο οποίο οι νόμοι να εφαρμόζονται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους πολίτες, χωρίς πολιτικά ή πελατειακά φίλτρα. Από νομικής πλευράς, είμαστε συνασπισμός δύο κομμάτων, της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ και μιας πλατφόρμας πολιτικής σκέψης, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.

 συνέντευξη στην καθημερινή εφημερίδα Χαλκιδική

Γιατί αποφασίσατε να συνεργαστείτε; Ποιοί είναι οι άμεσοι στόχοι της συνεργασίας;

Διότι από τη χώρα λείπει μια σοβαρή, πατριωτική, φιλελεύθερη παράταξη, που να έχει ως επίκεντρο του ενδιαφέροντός της τον νοικοκύρη Έλληνα, τον επονομαζόμενο υποτιμητικά “κυρ-Παντελή”, αυτόν που βάλλεται πανταχόθεν, από την κρατική φοροεπιδρομή, το έγκλημα, τη γραφειοκρατία, τη γενικευμένη ανομία, την ακρίβεια. Οι αριστεροί ονειρεύονται την παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση, με ορμητήριο τον Περισσό ή την Κουμουνδούρου, το ΠΑΣΟΚ –με καινούργιο ΑΦΜ– νοσταλγεί την εποχή του «Τσοβόλα δώσ’ τα όλα» και η ΝΔ έχει μεταλλαχθεί σε ένα κεντροαριστερό κόμμα, που τιμάει τα εγκλήματα της Αριστεράς, και οραματίζεται μια Ελλάδα γεμάτη Πακιστανούς, στη θέση των Ελλήνων, που δεν γεννιούνται. Αυτή η συνολική παρακμή του πολιτικού συστήματος οδηγεί το Έθνος μας σε εξάλειψη. Δεν θέλουμε να συμβεί αυτό, και ζητάμε τη δική σας στήριξη, για να μην το επιτρέψουμε να συμβεί.

 

Τι διαφορές έχει η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ από τα άλλα κόμματα; Γιατί θεωρείτε ότι πρέπει να σας ψηφίσουν οι πολίτες;

Είμαστε εθελοντές, που δεν περιμένουμε να ζήσουμε από την Πολιτική, ούτε να διορίσουμε το σόι μας στο Δημόσιο. Θέλουμε να μεταρρυθμίσουμε τη χώρα εκ βάθρων, ξεκινώντας από τον «μεγάλο ασθενή», τον Δημόσιο Τομέα, ώστε οι Έλληνες να εργάζονται και να ευημερούν στην πατρίδα τους. Είμαστε το μόνο μη κρατικιστικό κόμμα, που υποστηρίζει ότι ο πλούτος δημιουργείται από την παραγωγή, κι όχι από πορείες και υψωμένες γροθιές.

 

Ποιες είναι οι πιο σημαντικές πολιτικές σας προτάσεις; Τι θα έπρεπε να θέσει ως προτεραιότητα μια κυβέρνηση σήμερα;

Τις αναφέρω επιγραμματικά. Παγίωση της Τάξης και της Ασφάλειας. Αναμόρφωση της Δικαιοσύνης. Κάθετη μείωση της φορολογίας, με την υιοθέτηση ενός γραμμικού φόρου (FLAT TAX), με συντελεστή 15% για όλα τα εισοδήματα. Ουσιαστικός εκσυγχρονισμός του Δημοσίου με εφαρμογή της Πληροφορικής παντού. Προστασία της χώρας από την ισλαμική εισβολή. Απαλλαγή της Παιδείας από τη γάγγραινα της Αριστερίλας. “Ξεδόντιασμα” του τοξικού κρατικού συνδικαλισμού. Επιβράβευση της προσπάθειας, της αποτελεσματικότητας, της καινοτομίας στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα. Προώθηση της πρωτογενούς παραγωγής.

 

Μία από τις θέσεις, στις οποίες αναφέρεστε συχνά, είναι το «τρίπτυχο» Νομοκρατία – Ισονομία – Ασφάλεια. Εξηγήστε μας γιατί.

Διότι πρόκειται για τα θεμέλια κάθε δυτικού κράτους! Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν πάντα, παντού και χωρίς εξαιρέσεις για κανέναν. Εάν ισχύουν «κατά περίπτωση», εάν προσαρμόζονται στις «ανάγκες» ή στις προτεραιότητες πολιτικών ή άλλων συμφερόντων, ή εάν δεν εφαρμόζονται από τα όργανα της Πολιτείας, τότε πρακτικά οδηγούμαστε σε συνθήκες ζούγκλας, όπου επικρατεί ο ισχυρότερος, είτε αυτός ασκεί εξουσία, είτε ασκεί βία ως «αντιεξουσιαστής». Αλληλένδετη με τη Νομοκρατία, είναι η Ισονομία: μετανάστες, Ρομά, αριστεριστές, συνδικαλιστές, ΚΚΕ, ΠΑΜΕ, ΛΟΑΤΚΙ, δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε άλλον Έλληνα πολίτη. Π.χ. οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ δεν έχουν δικαίωμα να εμποδίζουν και να δυσκολεύουν τη ζωή των υπόλοιπων πολιτών, κλείνοντας με το «έτσι θέλω» τους δρόμους της πόλης ή καταλαμβάνοντας δημόσια κτήρια. Εάν δεν ισχύει η Ισονομία, χάνεται η εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη και στο Κράτος, και η κοινωνία βυθίζεται στο χάος.

 

Δίνετε μεγάλη σημασία στον FLAT TAX. Πώς λειτουργεί;

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά φορολογικά συστήματα, ο ενιαίος φόρος είναι εξαιρετικά απλός: αθροίζεις τα έσοδά σου από οποιαδήποτε πηγή, αφαιρείς ΟΛΑ τα έξοδα (δεν υπάρχουν έξοδα που δεν αναγνωρίζονται) και αυτό που μένει, φορολογείται με 15%, σε φυσικά και νομικά πρόσωπα. Σε συνδυασμό με ΦΠΑ 15%, θα εξαφάνιζε τη φοροδιαφυγή, διότι θα την καθιστούσε ασύμφορη. Έχει πολλά πλεονεκτήματα:

  • Απλότητα. Τέλος τα περίπλοκα έγγραφα, τα εγχειρίδια οδηγιών και οι πολυάριθμες φόρμες, τις οποίες οι φορολογούμενοι δυσκολεύονται να αποκρυπτογραφήσουν. Ολόκληρος ο φορολογικός κώδικας, με τις χιλιάδες σελίδες, γίνεται δύο φράσεις!
  • Δικαιοσύνη. Δεν ζητάει το ίδιο ποσό από όλους, αλλά το ίδιο ποσοστό. Έχεις καθαρό φορολογητέο 10.000 ευρώ; Πληρώνεις 1.500. Έχεις 100.000 ευρώ; Πληρώνεις 15.000.
  • Ανταγωνιστικότητα. Όταν άλλα κράτη, φιλικότερα στο επιχειρείν, έχουν φόρο 15%, γιατί να έρθει ο επενδυτής στη «σοβιετική» Ελλάδα και να πληρώνει τα μαλλιοκέφαλά του, παίρνοντας μάλιστα άθλιες υπηρεσίες;
  • Διαφάνεια. Βάζει μαχαίρι στη μικροδιαχείριση και στην πολιτική ευνοιοκρατία. Οι πολιτικοί χάνουν κάθε ικανότητα να επιλέγουν νικητές και ηττημένους, να επιβραβεύουν φίλους και να τιμωρούν τους εχθρούς και να χρησιμοποιούν τον φορολογικό κώδικα, για να επιβάλλουν τις ιδεοληψίες τους στην Οικονομία. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίον δεν υιοθετείται ο FLAT TAX στην Ελλάδα, μολονότι, όπου εφαρμόστηκε, έκανε θαύματα.

 

Η χώρα μας πέρασε, πρόσφατα, μια χρεοκοπία και 10 χρόνια βαθιάς οικονομικής κρίσης. Πόσο θεωρείτε ότι διδαχτήκαμε ως Έθνος από την κρίση αυτή;

Καθόλου. Εξακολουθεί το κράτος, είτε με κόκκινο αμπέχονο είτε με γαλάζια γραβάτα, να συμπεριφέρεται ως “στοργικός νταβατζής”. Κατακρεουργεί τον φορολογούμενο και μετά του δίνει χαρτζιλίκι υπό μορφήν επιδομάτων ή του υπόσχεται να τον προσλάβει σε τετράμηνα προγράμματα. Κυρίως, συνεχίζει να δανείζεται, φεσώνοντας τα παιδιά μας και υπονομεύοντας το μέλλον μας. Αλλά και ο πολίτης συνεχίζει να ψηφίζει όποιον του τάζει τα περισσότερα. Εμείς απευθυνόμαστε σε όσους έχουν αντιληφθεί ότι αυτή η πρακτική είναι ένα «σπιράλ» θανάτου, από το οποίο πρέπει επειγόντως να ξεφύγουμε.

 

Πώς βλέπετε την κατάσταση του μεταναστευτικού σήμερα και τι προτείνετε για την βελτίωσή του;

Δεν είναι μεταναστευτικό, είναι εισβολικό, και μάλιστα φορέων ενός συστήματος απολύτως ασύμβατου με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια Ιστορία, που η Ευρώπη χρηματοδοτεί τους εισβολείς της. Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας. Στο σπίτι μας εμείς αποφασίζουμε πόσους, ποιους και για πόσο διάστημα μπορούμε να φιλοξενήσουμε. Εμείς καθορίζουμε τους όρους φιλοξενίας. Το ελληνικό σύστημα Υγείας και οι προνοιακές δομές δεν ανήκουν στην Ανθρωπότητα, ανήκουν στους Έλληνες φορολογούμενους. Ούτε ευθυνόμαστε εμείς για την υπανάπτυξη των ισλαμικών κρατών. Όταν από την οικογένεια εργάζεται ένας, συνήθως χαμηλής μόρφωσης, και στο σπίτι κάθονται 4 γυναίκες, που γεννοβολούν, θα «παράγεται» πάντα φτώχεια και υπανάπτυξη. Το περίεργο είναι ότι οι εισβολείς θέλουν αυτό ακριβώς το μοντέλο να μεταφέρουν και στην Ευρώπη, μεταβάλλοντάς την, συν τω χρόνω, σε “ισλαμικό χαλιφάτο”. Δεν θα το επιτρέψουμε. Με ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, παράνομη είσοδος στη χώρα συνεπάγεται σύλληψη, κράτηση σε κλειστές δομές, απόρριψη του αιτήματος ασύλου, δίκη, καταδίκη και απέλαση. Εκτός αν πρόκειται για Τούρκους, που τους κυνηγάει ο Ερντογάν. Μόνον τότε, καθότι προέρχονται από όμορη χώρα, εξετάζεται το αίτημα ασύλου. Η εισβολή, πριν αντιμετωπιστεί στο Αιγαίο, αντιμετωπίζεται στο τηλέφωνο: όταν ο εισβολέας ειδοποιήσει το επόμενο κύμα, που περιμένει στα τουρκικά παράλια, ότι το «τζάμπα όλα» αντικαταστάθηκε από σύλληψη και κράτηση, με μόνη προοπτική την απέλαση, όσον χρόνο κι αν χρειαστεί.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο ομιλών έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε και τη θέληση και τη γνώση, για να κάνουμε την Ελλάδα μια χώρα σεβαστή στους φίλους και φοβερή στους εχθρούς, που θα παράγει ξανά αγαθά, υπηρεσίες, τεχνολογία, πολιτισμό και αξιοπρέπεια.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.