Ανακοινώσεις Δελτίο Τύπου

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από τον κόμβο Βούλγαρη έως το Ρύσιο από την ΠΚΜ

24/06/2022

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, από τον κόμβο της Βούλγαρη έως την περιοχή του Ρυσίου, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως και τη Χ.Θ. 18 +850 (περιοχή Ρυσίου) ως εξής:

– Δεξιά της οδού, στην κατεύθυνση προς Μουδανιά, τμηματικά, από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 έως την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.

– Αριστερά της οδού επί της κεντρικής νησίδας, τμηματικά, αρχικά στην κατεύθυνση προς Μουδανιά και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης, από την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

– Δεξιά της οδού, στην κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης, τμηματικά, από την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 έως την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημέρες κατά τις ώρες 07.00- 15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.