4 Φεβρουαρίου, 2023
Δελτίο Τύπου

Το Ούζο7 κι η Ποτοποιία Θράκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

Διευθύνων σύμβουλος Φ. Μπακιρτζής: Η εταιρία ξεκίνησε το 1977 από 7 μικρές Ποτοποιίες και 17 μικρούς ποτοποιούς

 

Την ιστορία της Ποτοποιίας-Οινοποιίας Θράκης, τα αλκοολούχα προϊόντα της αλλά και τη συνεργασία με την Cosmote, είχαν την ευκαιρία να μάθουν τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα, αφού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 προβλήθηκε θέμα σχετικό με την Θρακιώτισσα εταιρία.
«Η Ποτοποιία Θράκης κατάφερε να αναπτυχθεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας και να παρουσιάζει συνεχή κερδοφορία τα τελευταία 45 χρόνια. Σύμμαχος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρίας είναι η Cosmote», είπε στην εισαγωγή του ο παρουσιαστής του δελτίου Νίκος Χατζηνικολάου.

Ούζο7 σε πρώτο πλάνο
Με πλάνα από το πρόσφατα ανακαινισμένο εργοστάσιο της Ποτοποιίας-Οινοποιίας Θράκης στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, το Ούζο 7 και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας, την παραγωγική γραμμή και τα μηχανήματα τελευταίας γενιάς, ήταν «ντυμένο» το ρεπορτάζ.
Η Ποτοποιία ιδρύθηκε το 1997, τότε από 7 μικρές Ποτοποιίες της περιοχής και 17 μικρούς ποτοποιούς, ενημέρωσε ο διευθύνων σύμβουλος Φωκίων Μπακιρτζής, καταγράφοντας ιστορικά πως το πρώτο ποτό ήταν το διάσημο Ούζο7, το όνομα του οποίου προήλθε από τις 7 Ποτοποιίες που συνεργάστηκαν στο εγχείρημα.

Από τη Θράκη για όλο τον κόσμο
Η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης αναπτύσσεται διαρκώς, έχοντας αυξήσει τα προϊόντα και τις εξαγωγές της. Πλέον, τα αλκοολούχα ποτά από τη Θράκη πίνονται –δίχως υπερβολές- σχεδόν σε κάθε άκρη του κόσμου.
Ο διευθύνων σύμβουλος Φωκίων Μπακιρτζής κατέγραψε με τις δηλώσεις του την εξέλιξη τις εταιρίας. «Το 1999 ήρθε η δεύτερη γενιά και η επιχείρηση στράφηκε σε καινούργιους τομείς: παραγωγή παλαιωμένου τσίπουρου, αλκοολούχου ποτού τύπου μπράντι, λικέρ διάφορων ειδών, βότκα και τζιν. Βρέθηκε η ελληνική βότκα μέχρι τη Ρωσία! Στην Ελλάδα δίνεται κυρίως στις αλυσίδες και παράγουμε για όλες τις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ στη χώρα. Ο κύριος όγκος της παραγωγής μας, το 88%, εξάγεται κυρίως στη Γερμανία, το Ιράκ, την Αυστραλία, την Αμερική κι αλλού», δήλωσε.

Με τη στήριξη της Cosmote
Η Ποτοποιία στα 45 χρόνια λειτουργίας της παρουσιάζει μόνο κέρδη και σε αυτό το ρόλο της παίζει και η τεχνολογία.
«Οι υψηλές ταχύτητες που μας παρέχει η υπηρεσία Dedicated Internet Access από την Cosmote μάς επιτρέπει να λειτουργούμε αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περίοδο της πανδημίας μπορέσαμε να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα, επικοινωνώντας με τους προμηθευτές και δημιουργώντας καλύτερη εμπειρία στον πελάτη», σημείωσε ο κος Μπακιρτζής για τη συνεργασία της Ποτοποιίας-Οινοποιίας Θράκης με την Cosmote.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.