Δελτίο Τύπου

Σημαντικοί σκακιστές στο Διεθνές τουρνουά στην Αγριά Μαγνησίας που ξεκινά στις 19 Ιουνίου

Δυναμώνει καθημερινά το Διεθνές σκακιστικό τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί στην Αγριά Μαγνησίας από 19 έως 23 Ιουνίου, καθώς ολοένα και περισσότεροι ισχυροί σκακιστές δηλώνουν συμμετοχή.

Μέχρι τώρα μεταξύ άλλων έχουν δηλώσει συμμετοχή ο GM Σκέμπρης Σπυρίδων (2421 ELO), η Γερμανίδα WGM Trabert Bettina (2278 ELO), ο FM Νικολαΐδης Κων/νος (2179 ELO), ο CM Παπασημακόπουλος Αλέξανδρος (2259 ELO), ο Ναούμ Σπυρίδων (2316 ELO) και ο Ινδός Kalluri Hari charan sai (2041 ELO).

Στο τουρνουά συμμετέχουν σκακιστές και σκακίστριες από όλη την Ελλάδα, από Έβρο μέχρι Κέρκυρα και Κρήτη και όλα δείχνουν, καθώς συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής, ότι θα γίνει ένα πολύ συναρπαστικό τουρνουά με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Οι συμμετοχές μέχρι τώρα στο: http://chess-results.com/tnr636312.aspx?lan=1

Δηλώσεις συμμετοχής στο: https://agriaopen.gr/register/ ή εναλλακτικά στα email: info@agriaopen.com και topionaki@gmail.com δηλώνοντας Αριθμό Μητρώου ΕΣΟ, FIDE ID, Ονοματεπώνυμο, Σύλλογο, τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και την απόδειξη καταβολής του παραβόλου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6995994993 (Σουλικιάς Αντώνης)

Όλη η προκήρυξη στο: https://agriaopen.gr/announcement-eng/

Επίσημη ιστοσελίδα τουρνουά: https://agriaopen.gr

Ιστοσελίδα της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου https://www.vchessacademy.gr/ και στο facebook https://www.facebook.com/VolosChessAcademy

Ιστότοπος του Τμήματος Σκακιού Αθλητικού Ομίλου Αγριάς Μαγνησίας “ΑΘΛΟΣ” https://topionaki.blogspot.com/

Ενημέρωση για το σκάκι στη Θεσσαλία και στην Ελλάδα γενικότερα, καθώς και προκηρύξεις σκακιστικών τουρνουά, μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο https://chesswords.blogspot.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.