25 Απριλίου, 2024
Δελτίο Τύπου Πολιτική & Οικονομία

Οι δράσεις της Μαργαρίτας Αβραντίνη, υποψήφιας βουλευτή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στη Β΄ Πειραιά

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

 

Συνεχίζονται οι δράσεις της υπ. βουλευτή του νέου πολιτικού συνασπισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ για την Β’ Πειραιά κ. Μαργαρίτας Αβραντίνη. Σε δηλώσεις της σε τοπικά ΜΜΕ ανέφερε την αποδοχή του κόσμου και την στήριξη του τόσο στο ΕΛΑ όσο και στο πρόσωπό της. Η κ. Αβραντίνη μεταξύ άλλων ανέφερε: «Συμμετέχουμε έπειτα από προσκλήσεις των φορέων παντού. Διαδίδουμε το νέο μεγάλο πολιτικό συνασπισμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ που σύντομα θα είναι και μέσα στην επόμενη βουλή. Η στήριξη του κόσμου που συναντώ καθημερινά και μέσα από τις δράσεις μου είναι μεγάλη.»

Η κ. Μαργαρίτα Αβραντίνη υποψήφια βουλευτής Β’ Πειραιά με τον πολιτικό συνασπισμό «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» παρευρέθηκε στο εμπορικό επιμελητήριο Πειραιά έπειτα από πρόσκληση του κ. Δημήτρη Μουζακίτη, προέδρου των Κερκυραίων Πειραιώς.

Παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων η κυρία Αβραντίνη συμμετείχε στη βράβευση «Προσωπικότητες – Βραβείο Αθλητισμού Σπυρίδων Σαμαράς», όπου βραβεύθηκε η πρώην αθλήτρια στίβου και νυν βουλευτής κ. Σοφία Σακοράφα, για την προσφορά της στον παγκόσμιο αθλητισμό.

 

Η υποψήφια βουλευτής για την Β’ Πειραιά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ κ. Μαργαρίτα Αβραντίνη παρευρέθηκε στον Εσπερινό της Αγίας Τριάδος στα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Μαζί της παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς και Νήσων κ. Βασιλική Μπόγρη, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιώργος Παναγόπουλος, αντιδήμαρχοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Μετά το πέρας της λιτανείας, πλήθος κόσμου δήλωσε στήριξη τόσο στην κ. Αβραντίνη όσο και στο νέο πολιτικό συνασπισμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ για τις επερχόμενες εκλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.