2 Δεκεμβρίου, 2023
Αθλητικά Δελτίο Τύπου

Μητσοτάκης: “Όνειρο δεκαετιών το γήπεδο του ΠΑΟΚ” – Τι είπε στους φιλάθλους Άρη και Ηρακλή (VIDEOS)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια μιας σύντομης ομιλίας του σε γνωστή καφετέρια της Θέρμης, παρουσία στελεχών της ΝΔ αλλά και πλήθος κόσμου που ανυπομονούσε για την άφιξή του, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους Ηρακλειδείς και τους Αρειανούς που βρίσκονταν στο σημείο, λέγοντας τους «κάθε πράγμα στην ώρα του».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΪΝΑ

«Είχαμε αναλάβει να ολοκληρώσουμε το προεδρικό διάταγμα σχετικά με την διαμόρφωση του χώρου της Νέας Τούμπας, τηρήσαμε αυτή τη δέσμευση και τώρα είμαι σίγουρος πως θα προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς για να γίνει πράξη ένα όνειρο πολλών δεκαετιών για πολλούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και για όλη την Θεσσαλονίκη» είπε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε μια σειρά από νέα έργα που αναμένεται να ολοκληρωθούν, όπως μεταξύ άλλων, το μέτρο της πόλης, υπογραμμίζοντας πως «εδώ πέρα ο δρόμος Θέρμης-Γαλατιστας προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και ταυτόχρονα θα συνεχίσουμε να στρέφουμε το βλέμμα μας στη Θεσσαλονίκη και στη βόρεια Ελλάδα».

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε το επόμενο ραντεβού με τους Θεσσαλονικείς για τον Σεπτέμβριο, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η ΔΕΘ, αναφέροντας πως ερωτήθηκε σήμερα το πρωί σε ραδιόφωνο της πόλης, αν θα είναι προεκλογική η εμφάνισή του στην έκθεση, με τον ίδιο να απαντά πως «θα πω το αυτονόητο. Είναι η τελευταία έκθεση της Θεσσαλονίκης πριν τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν το 2023».

Τέλος, από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην καφετέρια, ενώ σημείωσε πως «μας έτυχαν πολλά σαν κυβέρνηση αλλά να ξέρετε ένα πράγμα. Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή από ότι ήταν τα προηγούμενα τρία χρόνια, τόσο στρατιωτικά όσο και γεωπολιτικά. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση είναι προϋπόθεση εθνικών επιτυχιών. Αυτήν είχαμε και αυτήν θα έχουμε ακόμη και μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.